Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-06-09T19:42:19: 1

Brevkassespørgsmål

Jomfruhinde

Indsendt af pige16 år


Hej. Jeg skriver fordi jeg var sammen med min kæreste og han stak sin finger op i mig, jeg blødte ikke og vi stoppede efter han gjorde det en gang. Jeg var så til læge for at tjekke at min jomfruhinde stadig var der hun fortalte mig den stadig er der men er delvist bristet. Så mit spørgsmål er hvad mener hun med delvist bristet ? Er jeg stadig jomfru ? Har jeg stadig min jomfruhinde ?
pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2023-06-12T02:46:22 2
Kirstine

Hej med dig

Der kan være flere grunde til at ens jomfruhinde brister helt eller delvist, hvoraf en af årsagerne kan være at få finger. Det at du har en delvist bristet jomfruhinde betyder, at du har en jomfruhinde som ikke er helt intakt, men som stadig delvist dækker skeden. Der er nogle små revner eller huller i den. 

Det er svært at fortælle dig om du stadig er jomfru, for det kommer også lidt an på hvordan du selv opfatter det. Det er egentlig sådan, at en person som ikke har haft samleje før og som stadig har en ubrudt jomfruhinde er betegnet jomfru. Igen, så kommer det an på hvordan du selv har det. Jeg opfattede mig selv som jomfru, da ikke jeg havde haft samleje selvom min jomfruhinde var sprunget i en tidligere alder grundet at jeg gik til ridning. Her ville nogle da sige, at det var jeg ikke. Mange opfatter dog det at være jomfru, som at man ikke har haft samleje før - uanset om ens jomfruhinde er intakt eller ej.

De bedste hilsner

Kirstine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym