Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-08-08T00:23:39: 2

Brevkassespørgsmål

Problem

Indsendt af dreng16 år


Jeg havde sex med en pige og det var godt men efter tog hun et billede af nøgen og jeg ved ik hvad jeg skal gøre
dreng
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2023-08-11T01:08:56 1
Kirstine

Hej med dig

Jeg vil anbefale dig, at snakke med hende om det. Det er vigtigt at man respekterer hinandens grænser og privatliv, og derfor kan det være en god ide at fortælle hende, at du gerne vil have billedet slettet. Det er ikke altid til at vide, hvorfor andre gør som de gør, så er det vigtigt at man kommunikerer med hinanden så hun kan forstå din grænse. Det lyder også meget grænseoverskridende, så du har selvfølgelig al ret til at bede hende slette det.

De bedste hilsner

Kirstine 

2023-08-12T09:02:11 1
Lotte

Kære du

Tak for din besked. Det er godt at høre, at det var en god oplevelse, som du havde med denne pige. Det lyder dog også som om, at det måske har været en lidt grænseoverskridende oplevelse for dig, at hun efterfølgende har taget et billede af dig nøgen. Jeg tænker derfor, at det må være lidt ubehageligt at være i lige nu, hvis jeg læser din besked rigtigt. 

Du skriver ikke noget om, hvor godt du kender hende, men jeg tænker, at du måske kan spørge hende om hun vil slette billedet - enten skrive til hende og spørge eller sige det til hende, hvis I skal ses igen? Det er ikke sikkert, at hun har tænkt over det som noget grænseoverskridende, selvom det klart havde været bedst, at hun havde spurgt dig først om det var OK eller ej. Dog er det i hvert fald helt fair, hvis du ikke ønsker, at hun skal have et billede af dig nøgen. 

Så jeg vil råde dig til at snakke med hende om det. Så kan du måske både høre, hvorfor hun tog billedet og samtidig fortælle hende, at du ikke ønsker, at hun gemmer det. 

Jeg håber, at det lykkes for dig. Du er altid velkommen til at skrive herind igen. 

Kærlige hilsner fra

Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym