Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-08-20T23:30:41: 1

Brevkassespørgsmål

Er der noget galt med min krop ?

Indsendt af pige16 år


Kære brevkasse. Jeg er en pige på 16. Jeg startede med at onanere da jeg var syv år. Jeg plejede at gøre  det lige der mellem kønslæberne ved blæren, men jeg føler mig mindre følsom nu i skridtet, og jeg ved ikke om der er noget galt. Om jeg har skadet mig selv i underlivet eller noget. Der var også engang da jeg gik til svømning en af de der huller i væggen hvor vandet kommer ud af i svømmebassinet kunne jeg godt lide at bruge den direkte på skridtet. Jeg ved ikke om der gået noget galt siden den gang, og jeg var til en slags læge pga. min ADHD fordi min mor havde hørt fra en ven at han kunne hjælpe børn med ADHD. Han kunne lave sådan noget øjenanalyse. Han kunne se jeg  havde haft blærebetændelse for nogen år siden fordi jeg drikker for lidt vand. Og min  mor synes jeg ofte skal tisse, så de blev enig som at jeg skulle tage noget medicin mod det. Og jeg ved ikke om jeg på den måde ved at onanere har skadet min blære og klitoris og mit underliv ved at onanere og de så kan se det hvoe jeg så skal tage noget medicin bare fordi jeg onanere. 

Håber i kan hjælpe eller besvare mit spørgsmål eller noget 


Hilsen den bange og nervøse pige 


pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2023-08-25T02:05:03 2
Nete

Kære dig,

Det er normalt at have nysgerrighed omkring ens egen krop og seksualitet, især i teenageårene. Det lyder som om, du har haft nogle oplevelser, der har fået dig til at undre dig over din krops reaktioner. Det er ikke usædvanligt, at følsomheden ændrer sig over tid, og det betyder ikke nødvendigvis, at der er noget galt med din krop.

Når det kommer til dit spørgsmål om at røre ved dig selv og eventuelle påvirkninger på din blære og underliv, er det vigtigt at forstå, at forskellige faktorer kan påvirke ens helbred på forskellige måder. Det er dog usandsynligt, at de oplevelser, du har haft, har forårsaget skade på din blære eller dit underliv.

Blærebetændelse kan forekomme af flere årsager, herunder manglende hydrering, bakteriel infektion og andre faktorer. Hvis en læge har diagnosticeret dig med blærebetændelse og har anbefalet medicin, så er det sandsynligvis baseret på en grundig vurdering af dine symptomer og sundhedstilstand.

Hvis du fortsat er bekymret over din situation, vil jeg stærkt anbefale, at du taler med en sundhedsperson. Du kan overveje at snakke med din læge om dine bekymringer og spørgsmål. De vil være i stand til at give dig den bedste rådgivning og vurdering baseret på din individuelle situation.

Husk, at det er helt normalt at have spørgsmål om kroppen og sundheden, og det er vigtigt at søge den nødvendige vejledning, når du føler dig usikker. Professionel sundhedsrådgivning er den bedste måde at få ro i sindet og få de svar, du har brug for.

Varme hilsner,

N.Juul

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym