Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-11-16T19:56:37: 1

Brevkassespørgsmål

Rejsning

Indsendt af dreng17 år


Hej

Jeg har på det seneste haft problemer med rejsning under sex. Det sker pludseligt, og jeg ved ikke hvorfor. Har I et bud?

dreng
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2023-12-02T02:21:21 1
Abier

Hej mig dig, 

Det er helt normalt, at nogle drenge oplever rejsningsproblemer, og der er mange årsager til, hvorfor det kan ske. Jeg har læst mig til, at det er almindeligt at opleve disse problemer, og faktisk vil alle mænd sandsynligvis støde på det på et eller andet tidspunkt i deres liv. Der er generelle årsager som stress, overdreven alkoholindtag, en usund livsstil, mangel på motion i hverdagen og andre faktorer.

Hvis du vil have specifikke råd til din situation, er det en god idé at kontakte en professionel sundhedsperson, såsom din læge. Jeg har også vedlagt en video, der giver god information om rejsningsproblemer, og som måske kan give dig mere viden. Du kan se videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=LnzXudN1JD0 

Husk, at det er normalt at opleve disse udfordringer, og ved at identificere årsagen kan du finde veje til at håndtere problemet. Held og lykke.

De bedste hilsner

Abier

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym