Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2024-05-18T09:56:19: 1

Brevkassespørgsmål

Forvirret

Indsendt af pige17 år


Kære ungzone

For et års tid siden, da jeg var 15/16 år, indgik jeg i hvad man vel kan kalde “byttehandeler”. Det betød jeg gav blowjobs til den her fyr, for at få ting som fx alkohol, smøger, tjald osv. Han roede tit rundt i hans alder og hvor gammel han var. Han mente han var i start 20’erne, men i bund og grund lignede han en i slut 30’erne. Han var en andengenerations invandre der boede ved tæt på kbh hallen stationen, aldrig havde gået på gym, arbejdede i netto, og røg fem fede om dagen. Han havde ikke andet at tage sig til, en at deale, og ryge. Dengang tænkte jeg ikke så meget over tingene, og jeg så intet mærkeligt i at sælge mig selv for lidt goder. Men nu hvor jeg kigger tilbage på det, er det jo så forkert. Både at en voksen mand finder ydelse i at være sammen med et barn, men på en måde synes jeg også det lidt pinligt på mine egne vegne. Jeg ved godt jeg ikke skal skamme mig, men det gør jeg og jeg har følt mig ret billig. Nummer 2 gang jeg så ham, mødtes vi ved kbh hallen station, og vi havde aftalt han ville komme med tingene der og vi så bare ville finde et offentligt toilet og gøre tingene på. Men han havde “glemt” tingene i hans lejlighed. Så vi gik mod hans lejlighed, og han da vi kom derover hentydede han til jeg skulle med op. Jeg blev ukomfortabel, og skyndte mig at tænde en smøg, så jeg havde en undskyldning for ikke at gå med op. Men han mente at han bare ville vente på mig. Han pressede vildt meget på jeg skulle med op, og det var som om jeg frøs til is. Til sidst gik jeg bare med op, selvom alt inde i mig strittede imod. Han var vildt bashed, og begyndte at blive lidt aggressiv, så til sidst gik jeg bare til den. Det varede i lang ting og han kom flere gange, men vi var ikke færdige mente han. Hver gang jeg strittede imod, blev han mere aggressiv og begyndte at tage på min hals mens jeg gav ham blowjobet. Til sidst gav jeg op på at gøre modstand, og han gjorde bare hvad han ville med mig. Han tryllede om analsex men heldigvis slap jeg. Efter det var færdigt, kom jeg endelig ud af lejligheden, med tjald og puffbars. Men for de ting, var det jeg lige var gået igennem ikke det værd. Jeg følte mig klam indeni og udenpå. Jeg vilde ønske jeg havde passet bedre på mig selv. Jeg ved ikke hvilken kategori jeg kan lægge de ting der skete i. På den ene side vidste jeg godt hvad jeg indgik i, men til sidst tog det overhånd, og han brød mine grænser. Jeg føler lidt det min skyld og at det mig der er en luder. Jeg er så forvirret, fordi jeg ved ikke om man kan sige at det overgreb, da jeg selv var med på det til at starte med. Ville bare komme ud med det hele.

Mvh forvirret pige

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2024-05-23T01:03:11 2
Ditte

Hej kære brevkasseskriver, det er virkeligt godt at du har skrevet ind, det gør mig ondt at du har stødt ind på sådan en fyr, jeg håber at du ved at det absolut ikke er din skyld, hvad der er sket, jeres relation er ikke ligeværdig og da han er meget ældre end dig skal han passe på dig, hvilket han ikke har gjort. Jeg vil råde dig til ikke at se ham igen og blokere ham på sociale medier. Det er virkeligt vigtigt for mig at du ved at du ikke er billig eller klam på nogen måde, du har været en meget ung pige som har været udsat for noget grænseoverskridende og intet du beskriver her er din skyld på nogen måde. Hvis du føler at dine grænser er blevet overskredet, så er det et overgreb uanset om du var med på det til at starte med, så har han brudt dine grænser og det er slet ikke i orden.

Jeg kan sagtens forstå at du har ubehag ved at tænke tilbage på det, jeg synes ikke du skal gå med så ubehagelig en oplevelse selv. Hvis du er tryg nok med dine forældre til at dele det, så ville jeg råde dig til at dele, hvad du har oplevet, så de kan støtte dig emotionelt. Hvis du ikke er tryg ved at dele det med dine forældre, så vil jeg råde dig til at finde en god psykolog, som kan hjælpe dig med at bearbejde det traume og en psykolog kan også være god til at forsikre dig i at det ikke er din fejl og at du ikke har noget at skamme dig over. Det kunne også være en god idé, at fortælle en lærer du er tryg med, hvad du har været igennem, så den lærer ved at han skal tage ekstra hensyn til dig imens du bearbejder den her oplevelse. 

Jeg er igen virkeligt ked af at du har været det her igennem og jeg håber virkeligt at du ved at det på ingen måde er din skyld, det er hans skyld. 

Det kunne også være vigtigt, at fortælle dine forældre, hvis du oplever at være afhængig af puffbars eller tjald, da du heller ikke skal gå det igennem alene, hvis du oplever en afhængighed kan dine forældre hjælpe dig med at stoppe med tjalden og puffbarsene.

Jeg håber at du kan bruge mine råd til noget og at du får det bedre:)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym