Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2024-07-05T01:39:04: 1

Brevkassespørgsmål

Er hullerne store nok?

Indsendt af pige13 år


Hej! 

Jeg er en pige på tretten der inden for det seneste år er begyndt at interessere sig for sex og alt sådan noget. Jeg er ikke selv der endnu, men har givet mig selv finger og glæder mig til jeg bliver lidt ældre, får en kæreste og er klar til at have sex. Men jeg er  bange for at både skeden og anus er for småt. Jeg kan få en langefinger op i begge men der er ikke meget plads.

Er det noget der bliver et problem eller er det ikke noget jeg skal bekymre mig om?

På forhånd tak:)

Mvh. Den nervøse pige

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2024-07-05T11:52:58 2
Cecilia

Hej, Den nervøse Pige.

Dejligt, at du skriver ind:)

Det korte svar: Ja, hullerne er store nok.

Det lidt længere svar:

Både skede og Anus virker små, og det kan virke næsten umuligt at få noget der er lidt større derop. Dog er begge også mere elastiske, og kan derfor give sig. Jeg vil dog ikke anbefale at prøve at putte noget større derop, før du langsomt har strakt det ud, da du ellers kan opleve en del smerte og ubehag. Det kan du fx, gøre ved at starte med en finger, og så langsomt forsøge at tilføje en mere, osv. Jeg kan også anbefale dig at gå på sundhed.dk og læse lidt om de kvindelige kønsorganer, eller måske spørge din læge eller sundhedsplejerske. Jeg vil også lige påpege, at der er en del forskel på anal og vaginal sex - de føles bl.a. meget forskelligt. Personligt bryder jeg mig ikke om anal, og afholder mig også derfor fra det. Jeg har dog også veninder, som godt kan lide det. Men det kræver at man får lubrikeret og strakt langsomt ud.

Jeg håber mit svar hjalp :)


Vh, Cecilia.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym