Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2013-04-02T15:33:15: 2

Brevkassespørgsmål

Hvordan bliver jeg venner med de populære??


Hej, jeg har lige skiftet skole. På min gamle skole var jeg den sejeste pige og jeg havde alle de lækre drenge for mig selv. Jeg havde det altid sjovt og elskede mit liv. Men mine lærer var trælse. Jeg valgte at flytte skole. Nu har jeg gået på den nye skole i to måneder. Jeg er slet ikke pokulær. Jeg keder mig hele tiden og har det ikke særligt godt i skolen. En af de pokulære lavede en ask me video tidligere i dag, hvor hun sagde at vi skulle finde en dag at hænge ud!! Men nu siger jeg og tænker på hvordan jeg spørger hende??
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2013-04-03T10:28:27 1
Karen
Hej Marie :) 

Man kunne lave en begivindehed på  facebook, hvor du invitere hende  til en video aften. 

Man kunne også snakke med hende om hun vil med på stranden.

Man kunne skrive et pænt brev, som man lægger i hendes brevkasse, hvor man skrive om at man kunne gå på café.

Der er mange måde, men det er dig som skal finde den bedste måde at du gør det på. Alle sætter pris på at man har gjort noget ud af det. 

Jeg håber det kunne hjælpe dig :)

Kram Karen 


2013-04-03T18:25:56 1
Amalie
Hej Marie :-)

Nogengange kan det være godt at starte på en frisk og selvom det lyder til, at du har haft det forholdsvis godt på din gamle skole, kan vi alle trænge til "luftforandring". Men oveni i det følger der en masse svært med det, for det kan være svært at finde sig selv i alt det nye. 

Jeg kan læse udfra dit brev, at det er meget vigtigt for dig at være en del af den populære gruppe og at du kæmper rigtig meget for at være inde i varmen. Jeg synes du skal overveje en ekstra gang om det er en kamp du har lyst til at kæmpe, for det kan tage rigtigt hårdt på én, den dag man ikke er en del af gruppen mere. 

Jeg tror det er vigtigt, at se lidt igennem det der popularitets fis og være sammen med de mennesker, der gør DIG glad og ikke lige nødvendigvis dem, der har flest likes på deres profilbillede eller dem der går i det dyreste tøj osv.. 

Mærk efter, hvem du har lyst til at være sammen med og hvem der behandler dig godt. 
Jeg ved det er svært, men i sidste ende tror jeg det er det man bliver gladest af.

Med hensyn til hende pigen, der nævnte dig i sin video. Jeg synes da bare du skal skrive til hende eller spørger, om I skulle finde en dag. Hvis hun har sagt i en video, at hun gerne ville det må der da være noget om snakken.

Held og lykke med det. Jeg er sikker på, at du nok skal blive glad i din nye klasse også :-)


Kram fra Camilla

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym