Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2013-04-12T11:11:25: 2

Brevkassespørgsmål

Snakke med de seje


Jeg er lige startet på en ny skole. Jeg er normalt en MEGET popurlær pige. Men på min nye skole snakker jeg kun med de kedelige og upopurlære. Hvordan kommer jeg til at snakke med de seje??
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2013-04-13T12:10:27 1
Amalie
Hej med dig :-)

Det er aldrig nemt, at være den nye og der går som regel lidt tid inden man har fundet sin plads. 
Det kan være en utrolig hård kamp, det der med hele tiden at skulle kæmpe for at være inde i varmen, og det synes jeg virkelig du skal overveje om du gider bruge tid på.

Der kommer en dag, hvor du vil indse at det er MEGET bedre at være sammen med dem, der gør DIG glad, og ikke dem du skal imponere..


Massere tanker herfra!
2013-04-16T20:36:13 1
Cæcilie

Kære "Den nye pige", 

Det er altid svært at starte på en ny skole, så du er ikke alene.

Det er vigtigt at du husker på at det ikke handler om at snakke med "de seje", men at du får nogle venner som du har det godt sammen med. Nogen som du kan have det sjovt sammen med, og være dig selv sammen med.
Det er helt naturligt at starte med at snakke med de mindre populære i klassen, frem for de meget populære. Derfor må du give det lidt tid. Hvis du ikke er tilfreds med din vennegruppe, må du arbejde dig langsomt op i hierakiet. Find nogle fælles interesser med dem du gerne vil være venner med, og begynd at snakke med dem om det. Alting tager tid, så du må slå koldt vand i blodet, og tage dig den tid det nu tager. Ellers kommer du til at virke for desperat.

Jeg håber at du kan bruge mit svar.

- C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

"Hej UngZone! Jeg elsker jeres arbejde, i er helt fantastiske!"

- Anonym