Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3697 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2013-06-26T21:54:40: 2

Brevkassespørgsmål

Føler mig glemt


Hej
Jeg er en pige på 14 år.
Jeg føler at mine venner hellere vil være sammen med min tvillingesøster selvom de kender mig meget bedre end hende. Grunden til det er fordi at vi ikk går i sammen klasse mere og jeg synes når jeg så endelig kan være sammen med dem vil de hellere være sammen med min søster. Jeg har snakket med min søster om det, men hun hun siger jeg skal slappe af, har også fortalt det til mine nærmeste af de venner, men synes bare ikke at der sker noget.
Så mit spørgsmål er: Skal jeg bare give slip på dem, selvom de betyder alfa omega for mig, eller skal jeg blive ved med at kæmpe. Men hvordan skal jeg få den til at være sammen med i stedet for min søster?
Jeg ved jeg betyder noget for dem, men er bange for de har glemt det.....
Kærlig hilsen den uheldige tvilling
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2013-06-30T13:43:43 1
Amalie
Hej med dig, søde!

Jeg er faktisk selv tvilling, så jeg kan sagtens sætte mig ind i, hvordan det er at være dig. Det kan være svært, at skulle dele alting. Især når det gælder venskaber! 

Jeg ved ikke hvor tætte du og din tvilling er, men jeg ville helt klart mene at det var hendes ansvar at prøve og få dig med ind i snakken, når I er sammen med jeres fælles venner/veninder. Ellers kan I simpelthen ikke være sammen på den måde, for du skal ikke kæmpe for at være med. Det kan være en meget hård kamp. Så mit svar til dig ville være, at hvis ikke din søster kan hjælpe dig med at komme lidt med ind i det hele, så fortjener du og få dine egne venner. Måske i form af en ny fritidsinterresse? 


Held og lykke med det hele, jeg håber virkelig du finder en løsning. Hvis ikke, er du som altid velkommen til at skrive igen.


Mvh
Camilla Petersen
2013-07-05T07:30:37 1
Karen
Hej den uheldige tvilling. 

Du skal selvfølgelig kæmpe for dine veninder, men jeg kan hellere se noget galt i at dele dem med ens søster. 

I kunne lave noget alle sammen eller være sammen med et par af dine veninder en til en, uden at din søster er med. Jeg synes at du skal tage samtalen igen med dig søster og bed hende om at tænke på hvordan hun vil hellere det, hvis alle hendes veninder ville hellere være sammen med dig end hende. 

Kort råd; lav flere ting sammen med dine veninder :) 

Kram Karen 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym