Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2013-07-05T16:20:24: 2

Brevkassespørgsmål

er min veninde forelsket i mig??


Kære Brevkasse jeg er en pige på 16 år . jeg har en rigtig god veninde som jeg går på efterskole med, jeg elsker hende enormt højt og hun elsker også mig ,men jeg er begyndt at have det meget underligt med hende faktisk bedre jeg mistænker faktisk lidt at hun måske er blevet forelsket i mig
hun er blevet meget mere fysisk nærværende hun vil hele tiden kramme mig og kysser mig hele tiden (som en veninde nu gør) og når hun går forbi så skal hun altid røre ved mig.
men altså jeg syntes det er rart når hun gør det men jeg ved jo ikke hvordan hun har det???

men vil i ikke godt hjælpe mig!!!

jeg ved sgu ikke hvad jeg skal gøre om jeg skal snakke med hende om det eller hvad.
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2013-07-05T18:40:34 1
Martin
Hej Ida,

Det jeg vil foreslå at du gør, er at holde lidt øje over en længere periode og se hvordan det hele udvikler sig. Hvis du stadig om noget tid, mener der er noget, så prøv at snak med hende om det, om hvordan hun synes i har det samme. 

Du behøver ikke spørge lige ind til det i starten, da det måske kan blive underligt, hvis hun nu bare normalt er en person der er meget kærlig og krammende. Har hun fx andre veninder hvor hun gør noget af det samme, eller er du den enste hun gør det ved?

Nu skriver du selvfølgelig, at du synes det er rart når hun rør ved dig og det er selvfølgelig altid godt. Men hvis du på et tidspunkt føler, at det bliver for meget, så bliver du nok nødt til at sige det til hende på en pæn måde. Ved ikke hvordan det kan gøres bedst, men du kender hende nok bedre og ved hvordan :)

Så afvent og se hvad der sker og bliver det ved eller føler du det bliver for meget, så snak med hende.


Med venlig hilsen,
_Martin
2013-07-09T20:04:05 1
Cæcilie

Kære Ida,

Lige i efterskole-tiden, er der mange der går og tumler med tanker omkring seksualitet. Og der er mange der springer ud på efterskolen.

Dermed ikke sagt at din veninde nødvendigvis tumler med de tanker. Der er nogen mennesker som er mere fysisk-kontaktsøgende end andre, og det kan nogle gange være svært at tolke disse menneskers hensigt. Men nogen er bare meget udadvendte og ikke spor berøringsangste.

Det kan altså både være det ene og det andet. 

Du kan jo prøve at stikke lidt til hende, for at finde ud af hvad hendes syn på homoseksualitet/biseksualitet er.

For at det ikke kommer til at lyde for offensivt, kan du jo prøve at snakke med hende omkring homoseksualitet, f.eks. hvis i har en fælles ven der er homoseksuel, eller bare en kendt homoseksuel, og i sammenhæng med den samtale spørge hvad hendes syn egentlig er på homoseksuelle, "bare i ren nysgerrighed".


Jeg håber at du får svar, og ro i sindet.

Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget"

- Anonym