Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6525 svar de sidste 13 år
2013-07-22T11:19:59: 2

Brevkassespørgsmål

Den


Hej TheLove :) dette er min første gang på denne side. Nå men nu til mit spørgsmål. Jeg har egentlig aldrig været den eftertragtede pige med masser af veninder. Jeg har 5 veninder.. Og nogen bekendte. Men Jeg havde faktisk en optur der varede ca. En uge (+/-). Jeg var tit sammen med mine veninder, og de ville meget gerne være sammen med mig så meget som muligt. Jeg syntes at det var helt vildt fedt at blive mere lagt mærke til. Jeg siger ikke at de glemte mig før min optur, men de lagde på en måde mere mærke til mig i den uges "optur". Jeg er rigtig glad for mine veninder, og vi har det rigtig rart sammen, ligemeget hvad vi laver :) men nu her i sommerferien er det som om at alt er ved det gamle igen. Altså at de ikke laver aftaler med mig, og de ikke skriver sms'er til mig. Min mor er til stor hjælp for mig når jeg bliver emotionel (trist, eller "dæmpet"). Min mor siger at jeg skal vente till de kommer til mig, men der er ingen tegn på at de har tænkt sig at gøre det. Men sagen er at jeg utrolig gerne vil være eftertragtet, ikke nødvendigvis af andre end mine veninder men det var bare rigtig fedt i den lille periode. . Det med opturen kom lige pludselig og jeg aner ikke hvordan det gik til :0. Derfor vil jeg spørge jer om i kan give gode råd til mig hvordan jeg kan blive eftertragtet i en længere periode. Ps. Jeg er meget følsom, og oven i det er jeg ozz i puberteten og det gør det endu værre, og jeg lægger mærke til flere ting end jeg gjorde enden puberteten... Puberty sucks :') -.-

Jeg håber på svar og råd fra jer.
Vh. Anonym
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2013-07-22T16:17:58 1
Charlotte
Hej Anonym

Det er jo rigtig dejligt at du har fundet frem til vores side - for vi vil altid gerne hjælpe!!
Dine veninder lyder som nogle rigtig søde piger og jeg er sikker på de godt kan lide at være sammen med dig. Din mor er sikkert også god til at give råd, men i det her tilfælde tror jeg altså også at du bliver nødt til at kontakte dine veninder.
Jeg tror ikke dine veninder bevidst ikke kontakter dig. Det er nok bare fordi de har "travlt" med at holde sommerferie -  måske er de på ferie, er sammen med familien eller med venner som de ikke ser i hverdagen. Prøv at sende dem en sms og så kan i jo tage den derfra.
Venskaber skal vedligeholdes og det nytter ikke noget at det kun kommer fra en side. Du skriver at du ikke sender dig nogen sms'er - men sender du måske nogen sms'er til dem? Måske er det bare dig der skal starte og inden længe har i det sjovt igen :)

Held og lykke fra
Charlotte
2013-07-22T18:36:29 1
Cæcilie
Kære anonyme,

Der findes nok ikke nogen opskrift på hvordan man bliver eftertragtet i en længere periode, desværre. Det skyldes nok, at folk er meget forskellige, og det er derfor forskelligt hvad folk bliver tiltrukket af. Men du kan jo prøve at sætte dig ned og skrive en lille liste over de ting som du bliver tiltrukket af hos andre mennesker. Det kan være at de er sjove, har noget smart tøj, en flippet personlighed, eller hvad ved jeg. Når du har nogle punkter stående på papir, så er det lettere at danne sig et overblik. Du kan jo så prøve at stræbe efter nogle af disse egenskaber, som du selv finder tiltalende og interessant, og se om dine veninder, eller andre mennesker fra din skole, synes det samme.


Jeg håber at du kan bruge mit svar. Held og lykke fremover!

Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym