Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2013-07-28T19:22:43: 2

Brevkassespørgsmål

Ingen venner


Hej brevkassen..
Jeg er en pige på 15 år og jeg har ikke rigtig nogle venner.. jeg har en og jeg ved jeg altid kan gå til hende vis der er noget men hun går i en af mine parallel klasser og er en rimelig populær pige så jeg snakker ikke særlig meget med hende i skolen.. men i min klasse har jeg ingen jeg prøver virkelig at passe ind med piger og snakke med dem men uanset hvor meget jeg snakker med dem så lige så snart der er noget med en af pigerne bliver jeg bare lukket ude og så er alle bare lige glad med mig.. og vis jeg går med ber de mig om at gå... jeg føler virkelig jeg har prøvet alt og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre? jeg havde snakket med nogle af om at vi skulle være sammen her i ferien men de jeg har skrevet med dem har de bare været totalt kolde over for mig.. og mine forældre spørger mig hele tiden om jeg ikke skal være sammen med nogle venner.. og det er ikke lige frem fedt at sige til sine forældre at man ikke har nogle venner..
nogle der har gode råd til hvad man kan gøre for at passe ind eller bare få nogle venner?
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2013-07-29T20:30:00 1
Karen
hej mig.

du kan prøve at finde nogle af de samme interesser, som de piger i din klasse. Håndbold, kortspil, blog, heste, fester, at være fan for en eller mode. find noget som de vil tale med og lyt godt efter hvad de siger. 

det er rigtigt godt, at du kæmper for at tale/være sammen med de andre piger. det viser også at du vil dem rigtigt gerne. 

ellers kan du finde noget som du rigtigt gerne vil. så kan du melde dig ind i klubber eller finde et facebook gruppe, som du finder spændende. for du er unik og det skal du være glad for. 

stort kram Karen :)
2013-08-05T14:26:06 1
Cæcilie

Kære Anonyme,

Det kan være rigtig svært at passe ind, og især i din alder! Med tiden vil det blive lettere! når du bliver ældre, vil du finde ud af at folk ikke dømmer lige så meget mere. Men lige midt i teenageårende, kan den være rigtig hård! Det lyder som om at du har prøvet alt, for at prøve at blive en del af de andre pigers fællesskab. Og det lader ikke rigtig til at det virker. Her vil jeg lige sige, at det ikke betyder at du ikke er god nok! slet ikke! men hvis de bare at sat sig for at du ikke er en del af deres fællesskab, så kan man ikke bare blive det. 

Hvis det generer dig i hverdagen, og gør dig ked af det, kunne det være en mulighed at skifte skole, og starte på en frisk, et sted hvor folk ikke har dømt dig til at være noget på forhånd.

Du har faktisk ikke så meget at miste. Selvfølgelig har du din gode veninde i din parallelklasse,  Men hvis i alligevel ikke snakker i skolen, så kommer du ikke til at miste hende, ved at skifte skole.

Det kunne i hvert fald være en mulighed, for at forbedre din livskvalitet, selvom det kan være enormt skræmmende at skifte skole. Men hvis det vil gøre dig lykkeligere, og hvis du kunne finde dig nogle gode veninder på den nye skole, så er det jo det hele værd!

Hvis du ikke har lyst til at skifte skole, er en anden mulighed, at skifte klasse til din venindes klasse, og prøve at blive venner med nogle af de venner, som din veninde har. Hvis hun er ret populær, så har hun jo mange venner, og hvis hun "siger god for dig" til sine venner og veninder, så vil de ikke være så skeptiske, og så vil det være lettere at blive venner med dem. Hvis du fortæller din veninde om hvordan du har det og at det går dig meget på at du ikke har nogle venner, vil hun sikkert gerne hjælpe dig!! 

Jeg håber at du finder den bedste løsning for dig, og vigtigst af alt; bliver glad og får dig nogle gode venner.
 

Al held og lykke herfra

Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym