Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2013-08-08T23:37:51: 2

Brevkassespørgsmål

Skal jeg snakke med ham?


Hej TheLove! 

Jeg går til træning sammen med en veninde, og her for lidt siden fik vi begge øjnene op for en dreng, der går på samme hold som os.
Jeg har snakket lidt med ham før, han virker super flink og ser virkelig godt ud, men min veninde bliver ved med at sige, at han smiler og flirter med hende... Selvom de ikke har udvekslet forfærdeligt mange ord med hinanden.

Hun er typen, som får ret meget opmærksomhed fra drengene, så jeg er lidt bange for overhovedet at prøve at snakke med ham. Skal jeg snakke med min veninde om det (Det virker lidt mærkeligt, da hun virker ret opsat på at score ham, selvom jeg også siger, at han ser godt ud... ) eller skal jeg bare lade ham helt være?


Mvh. Line
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2013-08-09T18:47:25 1
Karen
Hej Line :) 

Der er en dejlig sige måde, som er Chicks before Dicks. Tal med din veninde og sig at du virkelig godt kunne tænke ham her fyren. Men du vil ikke have en ødelægge jeres venskab, siden hun betyder mere en fyr. 

Enden er, der er en af jer to skal få fyren (hvor i har tal omkring hvem der får ham uden det skaber drama i jeres venskab) eller ingen af jer får ham. Der er alt for mange drenge i det her hav som hedder livet. Jeg vil hellere have en god veninde, som altid ved min side og ikke en fyr som kun er der indtil man finder den fyr, som man vil være sammen med resten af livet.

Good luck :) 

Kram Karen 
2013-08-13T13:08:38 1
Line
Hej Line!

Jeg tror, de fleste unge piger kender den situation, som du befinder dig i. Det er aldrig rart at være lidt lun på en fyr, som ens veninde også virker interesseret i. 
Dog vil jeg sige, at du sagtens kan fortsætte din snak med ham. Efter hvad du skriver, kender din veninde mindre til fyren end dig, og derfor kan hun ikke ligge veto på ham - altså, du har ligeså meget ret til at snakke med ham, som hun har.

Det at din veninde siger, at han flirter og smiler til hende, kan ligeså godt være noget, hun siger, fordi hun regner med, at du vil stoppe din kontakt til ham - men det synes jeg ikke du skal. Du skal ikke være bange for at snakke med ham. Hvis du har snakket med ham før, kan du sagtens gøre det igen. 

Du kan sagtens fortælle din veninde om, hvad du synes om ham. Du kan også fortælle hende, at du har snakket med ham et par gange, og at han er rigtig sød. Måske er hun helt okay med det, og måske forstår hun ikke dine virkelige signaler, når du bare har sagt, at du synes, han ser godt ud. 

Jeg håber det løser sig, og at du fortsat kan snakke med din veninde og fyren på samme tid :)

- Line. 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym