Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-08-11T22:24:03: 1

Brevkassespørgsmål

Eks bedsteveninde og hendes kæreste


Hej TheLove!

Jeg er en pige, som har været venner med en pige i 12-13 år. Vi havde det rigtig godt sammen, faktisk var vi bedstevenner. men så skete der noget for næsten et år siden: hun fik en "fast" kæreste. Det er også helt okay. Men hun har forandret sig alt for meget. Hun har fået anoreksi og hun og hendes kæreste vender sig i mod mig og ignorer mig. Det værste af det hele er, at jeg ikke har gjort dem noget. Det er dem, der har gjort noget. Det var dem der udnyttede mig inden de blev sådan. 

Efter det har jeg rigtig svært ved at knytte mig til andre. Kan I hjælpe? Hvad skal jeg gøre?
Hilsen mig.
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2013-08-25T20:30:35 1
Cæcilie
Kære "dig".

Det lyder ikke som om, at din veninde er værd at samle på, hvis hun opfører sig tarveligt overfor dig og får kæresten til at vende sig imod dig også. Men det lyder også som om, at din veninde har brug for noget professionel hjælp, hvis hun har anoreksi, og denne type sygdom kan gøre det meget svært at tænke klart, da kroppen og lidelsen tærer på al hendes energi. 

Jeg synes ikke, du skal hænge dig så meget op af hende, når hun gør dig ked af det - måske skal I holde en pause fra hinanden? Så længe hun opfører sig sådan, synes jeg, du skal holde lidt afstand og prøve at opsøge nogle nye, potentielle veninder: Der må være nogen i din klasse eller fra en idrætsforening eller anden interesseforening, som du kan hygge dig med og stille bygge et nyt venskab op med. De fleste har på et tidspunkt haft nogle uvenner, og derfor er det bedst at vende blikket lidt ud ad og opsøge nye veninder. Jeg er helt sikker på, du nok skal finde nogen, du kan hygge dig med. 


Held og lykke med det hele!
Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym