Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2013-09-06T20:55:32: 2

Brevkassespørgsmål

Følelser for bedste drenge ven


Hej! 

Jeg er BEDTSE venner med en dreng vi har det super godt sammen, og skriver sammen flere timer om dagen! Vi er en gruppe på 6 venner, 2 dreng og 4 piger. Jeg har min bedste pige ven i gruppe. Og han har hans beste drenge ven, og vi ved at hvis vi fortæller dem at vi er blevet SÅ gode venner kan vi ødelægge vores venskab til dem, men jeg kan ikke lide at have så store hemmeligheder over fro mine rigtig gode venner, og kan han heller ikke. 

Skal vi sige det eller ej? 
Pleas hjælp
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2013-09-19T23:16:55 1
Amalie
Hej med dig,

Som jeg forstår dit brev er i en gruppe, hvor af du er faldet for din gode ven fra gruppen, og derfor har en problemstilling, der lyder på om hvorvidt resten af gruppen skal inddrages. Håber det er rigtig forstået. 

Som jeg ser det er der intet forkert i at sige det. Jeg forstår godt, hvorfor det er svært at sige, da du sikkert frygter for reaktionen. Dog vil jeg sige at de burde respektere det, da I er så gode venner på kryds og tværs. 
Jeg synes ikke der er nogen idé i, at holde det skjult. Hvis du og din ven skal have et forhold vil de alligevel finde ud af det. Så tag en snak og fortæl hvordan situationen er :-)

Håber du kunne min hjælp.

Med venlig hilsen
Camilla Petersen 
2013-09-21T22:42:49 1
Charlotte
Hej,

Med ærlighed kommer man længst.
Jeg vil tro at jeres fælles venner faktisk vil foretrække at i siger det til dem frem for at holde det hemmeligt. Måske vil de endda blive glade på jeres vegne! Desuden, hvis ikke jeres venner kan være glade fordi i holder af hinanden, er de så, så gode venner endda?
Held og lykke med det

Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym