Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-09-14T19:40:07: 2

Brevkassespørgsmål

venskab eller noget ?


Hej allesammen

Jeg havde en veninde som jeg havde været veninder med siden børnehaveklassen.
Så i 5kl skulle det være skolesammenlægning, og vi kom i hver vores klasse, men sådan havde det været altid så det var ligegyldigt. Men hun fik en ny BFF, og hun var sød nok så vi blev alle 3 gode venner. Men jeg fik også 2 andre veninder og var sammen med dem alle hver for sig a af og til men de kunne ikke lide hinanden.

Efter noget tid, begyndte de så at mobbe mig og mine veninder hele tiden, så stoppede de og startede igen. Og sådan har det bare forsat og når går jeg i 7kl og de har fået en ny veninde med på at være ireterne.

Nå men videre... her på en tur vi skulle med skolen skulle vi deles op i grupper alle 7kl. Oh jeg kom på hold med min gamle BFF, og vi snakkede sådan lidt og jeg forsøgte at genskabbe hvad vi havde sammen engang men hun var modstridende.

Så den sidste dag snakkede vi som om vi stadigvæk var veninder, så sagde jeg at jeg ikke gad og diskutere med hende og de andre 2længere, og om hun havde det på sammen måde, men hun sagde bare at hun gerne vil diskutere og så stoppede samtalen. Altså jeg fatter det ikke vi havde så meget sammen og det smider hun væk fordi hun syntes det er mega sjovt.

Jeg savner hende totalt meget, selvom jeg har andre, så er hun virkelig den perfekte eller var.
Jeg vil.godt have hende tilbage, som det var engang jeg ved hun er den sammen, det ved jeg, det er bar skuespil for at virke sej, osv.

Hilsen X
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2013-09-22T15:17:33 1
Charlotte
Hej Anna

Det er jo sådan at man godt kan vokse fra hinanden når man bliver ældre. Man møder andre mennesker og får andre interesser og så "gider" man måske ikke hinanden mere. I dit tilfælde er det så bare ikke sket for jer begge og du sidder tilbage og kan ikke forstå hvad der er sket.
Jeg forstår godt at du savner hende - men er det virkelig så sjovt at være sammen med hende hvis hun alligevel er så irriterende og driller dig og dine andre veninder?
Det kan sagtens være at denne her irriterende del af hende bare er en fase og den går måske over igen hvis du holder op med at reagere på det hun siger. Jeg synes du skal hygge dig med dine andre veninder og så ellers bare have det sjovt. Så må du se om din anden veninde bliver god igen på et andet tidspunkt.

Venlig hilsen Charlotte
2013-09-22T21:19:27 1
Amalie
Kære X :-)

Jeg kan virkelig godt forstå, hvorfor du bliver ked af det når din veninde(r) opfører sig sådan. Synes det er rigtig modent af dig at du tager kampen op og snakker med hende, og endda ikke giver op med at være sammen med hende og de andre, selvom det tydeligvis ikke fungerer helt godt mellem jer.

For mig at se er det bedste du kan gøre lige nu simpelthen at ligge hende på is for en stund. Som du selv siger har du andre end hende. Støt dig til dem i lidt tid og lad hende komme til dig. Jeg er sikker på at I nok skal få rettet op på det hele. Hvis ikke nu, så længere ud i fremtiden. Det er sådan det går med venner, man har sine gode og dårlige perioder :-)

Så igen, giv hende lidt tid og sats på nogle andre for en stund. Jeg er næsten sikker på hun nok skal komme til dig. 


Med venlig hilsen
Camilla Petersen 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym