Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2013-10-11T22:46:05: 1

Brevkassespørgsmål

Rygning


Kære brevkasse. Min klasse fungere ikke så godt og der er folk der bliver mobbet. Men mit spørgsmål handler om at jeg ikke kender de andre fra klassen så godt, og her forleden dag så jeg en af drengene fra min klasse side og ryge, og jeg tror ikke han ved at jeg så det. De andre fra klassen ved det ikke, men drengene kommentere det hele tiden for sjov. Jeg tror ikke at han har det så godt og vil gerne snakke med ham om det men jeg ved ikke hvordan.
Ps.jeg tænker på det hver gang jeg lugter røg og oftere. Jeg håber i kan hjælpe. Fra jose
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2013-10-21T10:48:37 1
Charlotte
Hej Jose

Jeg synes det er fedt at du gerne vil hjælpe en der ikke har det så godt! Du kan jo snakke med ham om det hvis han vil. Hvis du er heldig så åbner han bare op og fortæller dig om sine problemer, eller også har han slet ikke problemer - hvilket jo er det bedste. I værste fald har han ikke lyst til at snakke om det og det bedste du kan gøre er at sige at du gerne vil snakke hvis han har brug for det og huske at være venlig og sende smil så han ved du er der. Hvis du virkelig mener han trænger til hjælp, kan du ellers prøve at sige til en lærer at du tror han ikke har det så godt. Det kan jo være de allerede er ved at gøre noget eller måske ved de intet, men det er rart nogen gange at vide du har gjort noget for at hjælpe.

Jeg håber det hele løser sig!

Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone! Jeg elsker jeres arbejde, i er helt fantastiske!"

- Anonym