Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2013-11-07T18:33:46: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg savner hende :'(


Hej TheLove. Jeg havde en Bedste veninde i verdensklasse! Og vi har været veninder i tre år. Men så begyndte en pige fra min klasse at være meget sammen med min veninde, så fik de veninde halskæder, og de var sammen 24.7 :/ Jeg går i klasse med dem begge, og nu er de bedste veninder og snakker og griner bag min ryg næsten hver dag.. Jeg savner hende og det piner mig at se dem sammen hele tiden uden at jeg kan være med. Ville så gerne snakke med hende, men ved ikke hvordan jeg skal forklare hende det, eller om vi nogensinde bliver veninder igen? Håber i kan svare så hurtigt som muligt, for ville gerne høre om i havde en idet om hvad jeg kunne gøre for at blive veninder med hende igen ? :) Venlig hilsen, den forvirrede pige.. :/
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2013-11-08T08:51:24 1
Victoria

Hej,

Hvis hun virkelig er en "bedste veninde i verdensklasse" (eller har været), er jeg helt sikker på hun er åben for at sidde ned, og snakke med dig om det :-) Hvad er det værste der kan ske? I bedste tilfælde, kan du få din veninde tilbage - om ikke andet bare have et venskabeligt forhold til hende, så du ikke føler dig gjort til grin og forladt.

Held og lykke med det hele!

Mvh VicRic

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym