Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-11-20T16:37:45: 2

Brevkassespørgsmål

Anderledes idol


Jeg er en pige på 14 år, som har et lidt anderledes idol end de fleste de har. Det er en Islandsk håndboldspiller og alle mine veninder bliver ved med at sige at han er ulækker, ikke er pæn osv. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre om jeg bare skal lade dem være eller om jeg skal sige noget til dem, for jeg bryder mig ikke om det de siger. Håber i kan hjælpe mig:-)
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2013-11-23T12:33:20 1
Amalie
Hej Jg, 

Vi mennesker har allesammen forskellig smag, derfor er der intet galt med at du kan lide en anden håndboldspiller end dine veninder, at de har kommentarer mod det er værre. Jeg synes du skal lade være med at lade det gå dig på. Måske er det faktisk kærligt ment, at de siger han er ulækker og "driller" dig lidt med det. I hver fald må du aldrig ændre på dig selv for nogen som helst :-)


Med venlig hilsen
Camilla Petersen 
2013-11-23T15:33:04 1
Line
Hej du!
Du skal på ingen måde lade dig påvirke af, hvad dine veninder synes om DIT idol. Det er jo ikke nødvendigvis os alle sammen, der er helt skøre med Justin Bieber og One Direction. Som sagt er det DIT idol og ikke deres - derfor skal du helt selv bestemme, hvad du synes om ham.  
Hvis det går dig meget på, at de taler ned om ham, kan du fortælle dem, at ligegyldigt hvad de siger, så ændrer du altså ikke holdning til hvorvidt, han er dit idol eller ej. Det er din egen sag, hvem dit idol er. Et idol kan være mange ting, og hvis du mener, at din islandske håndboldspiller besidder bare en af disse ting, skal du slet ikke ændre din mening om ham, bare fordi din veninder ikke nødvendigvis finder ham ligeså attraktiv, som du gør :)

- Line. 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym