Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2013-12-02T19:25:48: 2

Brevkassespørgsmål

Gider de mig ikke mere?


Hejsa.

Jeg står lidt og tænker om mine veninder er ved og være træt af mig?.. Det er sket to gange nu at jeg er den enste der ikke har været med når alle pigerne i min klasse har været sammen. Første gang skulle de i svømmeren, og da de så kommer hjem igen skriver min veninde som jeg har kendt i lang tid "Måtte du ikke komme i svømmeren, eller ville du bare ikke? :)" jeg blev meget forvirret, da jeg slet ikke var blevet inviteret med. Min veninde siger så at det var meningen en af de andre piger, skulle have snappet mig på snapchat, om jeg ville med men jeg havde sagt jeg ikke vidste om jeg ville med. Hun har aldrig sendt mig den snap/besked, så der spørg jeg hende selvfølgelig om. Hun begynder så og sige at den måske ikke er gået i gennem eller noget, men hun havde jo sagt jeg svarede. Hun siger det hele er en misforståelse og jeg skal lade den ligge, men sys det er mærkeligt, for det virker som om hun ikke gider have mig med. Så her i lørdags havde vi aftalt og skulle på skøjtebanen, og jeg havde sagt flere gange jeg gerne ville med, og sagde til min veninde (Hende som påstod hun havde sendt en snap) fredag efter skole "vi ses i morgen" så lørdag, får jeg en snapchat(Det er en app til telefoner, hvor man sender billeder og beskeder) hvor de alle er ude og skøjte? Jeg skriver så hvorfor de ikke har skrevet de var taget afsted, så siger de jeg hele tiden sagde jeg ikke vidste om jeg ville med, og jeg selv kunne spørge om tidspunkt hvis jeg ville med. Jeg sagde pænt, at de kunne skrive lørdag formiddag "Hey, skulle du med idag?" Da de selv inviterede mig med, men igen fik jeg bare smidt i hovedet at jeg selv kunne skrive. Jeg forstår ikke hvorfor de opføre sig sådan. Det er egentlig mest pigen som tidligere sagde hun havde skrevet om jeg ville med i svømmeren. Er der noget jeg kan gøre? Nogle gode råd?
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2013-12-03T09:15:26 1
Laura

Hej med dig!

Jeg kan godt forstå du er træt af at du aldrig bliver spurgt! Man kan nemt føle sig udenfor når man ikke bliver spurgt. Hvis du siger det kun er den ene veninder du tror ikke kan lide dig, så snak med en af de andre veninder om det. Sig til hende at du føler dig meget udenfor, og hvis de skal noget skal den veninder du snakker med, spørge dig. Jeg ved godt det er rigtigt træls, men tror du er nød til at være meget opmærksom på at spørge meget selv, for så er der ikke tvivl om du gerne vil være sammen med dem og så de ikke glemmer dig fremover. Det at de ikke spørg dig betyder ikke at de ikke kan lide dig. Jeg tror bare ikke de tænker over det. Tit hvis man er en større gruppe veninder, så kan man nogle gange godt glemme hinanden, selvom det ikke er meningen.


Håber du kan bruge min råd til noget! 
Knus Laura

2013-12-09T17:58:37 1
Michala

Hej Ano,

Det lyder som nogle rigtig ærgerlige episoder, og jeg forstår godt, at du bliver ked af det. Det er aldrig sjovt, hvis man føler, at folk ikke gider være sammen med en. 

Det er rigtig fint, at du har spurgt pigerne, hvorfor du ikke er blevet inviteret, for så viser du dem, at du altså rigtig gerne vil med. Måske kan du fortælle nogle af dine bedste veninder, at du faktisk blev ked af ikke at blive inviteret, og så husker de forhåbentlig at spørge dig næste gang.

Hvis det primært er en af pigerne, som er problemet, synes jeg, du skal prøve at lade være med at snakke så meget med hende. Det lyder til, at nogle af de andre piger i hvert fald gerne vil være sammen med dig - ellers ville din veninde jo ikke skrive til dig efter svømmehallen. Måske kan du prøve at arrangere nogle hyggelige ting med hende og muligvis nogle flere. Hvis du selv er med til at arrangere de forskellige ting, er du jo 100 procent sikker på at komme med.


Held og lykke og juleknus fra
- Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym