Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2013-12-15T19:08:44: 2

Brevkassespørgsmål

Han ignorerer mig!


Hej alle!

Jeg har et problem, som jeg virkelig håber nogen kan hjælpe mig med! Efter sommerferien begyndte jeg i en ny klasse, og her begyndte jeg at snakke rigtig meget med den her dreng! Han havde en kæreste, og det var fint, for jeg havde ingen intentioner om at blive kærester med ham! 

Vi er gennem de sidste fem måneder blevet rigtig gode venner, og har skrevet sammen stort set hver dag, og har flere gange været hjemme hos hinanden - bare som venner. Her for to uger siden slog han så op med sin kæreste, hvilket han var meget ked af. For en uge siden spurgte han så, om jeg ville med ham hjem efter skole, og det sagde jeg selvfølgelig ja til. Som sædvanlig så vi film og hyggede os, men efter lidt tid begyndte han at nusse mig på maven og armene, og hans hånd bevægede sig også en smule længere op end bare maven - det havde jeg egentlig ikke så meget imod, da han gjorde det, tror jeg at jeg begyndte at tænke på ham som andet end bare venner. (Det skal lige siges, at der skete ikke andet end det!!) 

Men her kommer det reelle problem! efter jeg var hjemme hos ham, har han ikke været den samme ven som før hen. Han har ikke skrevet lige så meget til mig, som han plejer, og når jeg har skrevet til ham, har han svaret kortfattet tilbage, uden brug af smiley's og hjerter osv, og så har han svaret som om han egentlig ikke gider skrive. I skolen har vi heller ikke snakket så meget som vi plejer, og jeg kan virkelig ikke finde ud af hvorfor! 

 Hvad synes I, jeg skal gøre?? Skal jeg prøve at spørge ham om jeg har gjort noget, eller skal jeg bare tro han ikke gider mig mere - hvilket jeg vil være ked af!!
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2013-12-22T18:44:45 1
Line
Hej du!

Det lyder som en træls situation, du er kommet i. Der kan jo være mange årsager til, at han ikke er som han plejer. Det kan være, at han har fortrudt, hvad han har gjort, og han har måske fundet ud af, at han stadig er ret vild med sin ekskæreste. Det kan også være, at han synes, at venskabet, I har, har taget en ny drejning, og måske skal han lige tage den med ro, fordi han jo lige har brudt med sin tidligere kæreste. Det kan selvfølgelig også være af helt andre grunde. 

Men ja, du burde måske skrive til ham og spørge, om der er noget galt. Det ville i hvert fald være synd, hvis du bare regner med, at han ikke gider dig, for det kan sagtens være af helt andre grunde, at han ikke er, som han plejer. Du skal helt sikkert ikke give op på ham :)

- Line.  
2013-12-22T20:18:50 1
Michala

Hej Helle,

Det lyder til, at I har været rigtig gode venner, og derfor ville det være synd, hvis venskabet bare dør ud. Jeg synes helt sikkert, du skal prøve at tale med ham og spørge ham, om der er noget galt.

Han er sandsynligvis ret forvirret efter lige at have slået op med sin kæreste, og måske er det årsagen til, at han ikke skriver så meget til dig. Måske fortryder han, det der skete og ved ikke helt, hvordan han skal håndtere situationen.

Jeg kan ikke helt finde ud af, om du gerne bare vil være venner med ham eller gerne vil have, at der sker noget mere? Under alle omstændigheder synes jeg, I skal tage en god snak om det hele, og så kan du fortælle ham, hvad du tænker.

Jeg håber, du finder ud af det.


Rigtig glædelig jul og masser af hilsner herfra
//Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

Efterskole

Jeg hader det.Jeg kan slet ik finde ud af aat small talk, alle virker så træls jeg har ingen venne...

Mine bedste veninder snakker ikke til mig

Hej, jeg er en pige på 16 år.Jeg har altid haft mange venner og veninder, og har det stadig, men d...

Synes i jeg skal forlade min vennegruppe

Mine venner synes ikke så godt om mig. de siger de er ligeglad med mig og spiller meget sammen uden...

Hvordan fortæller jeg mine bedsteveninder at jeg skal flytte skole?

Hej. Jeg skal flytte skole om 3 uger fordi at den nye skole er tættere på mit nye hus, jeg har mul...

Flytte ud af lejligheden?

Hej,Jeg står i den situation at jeg er i vildrede…Jeg bor lige nu med en af mine bedste veninder,...

Misforståelse

Der er sket en kæmpe misforståelse med nogle af mine bedste venner og de blev alle virkelig sure p...

Mine

HejJeg er en transperson. Jeg er en dreng som føler mig som en pige.Jeg har nogle "venner" som lyve...

Hvem skal betale?

Hej mig og min veninde kom forleden op, og skændes fordi hun ødelagde min hørbukser, da hun tvær...

Ved ik hvor jeg står

Ok så der er en app hvor man kan sende spørgsmål anonymt og mine venner fik et spørgsmål om &nb...

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym