Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2013-12-28T14:53:06: 2

Brevkassespørgsmål

Hvordan kan jeg møde nye mennesker, når jeg bor ude på landet?


Jeg bor i en lille by ude på landet, hvor der ikke sker så meget. Før i tiden har jeg været glad for dette, men nu, hvor jeg er blevet ældre, savner jeg lidt at møde nogle nye mennesker. I min klasse snakker man ikke på tværs af kønnene, bortset fra nogle få piger, som er de eneste, nogle af drengene snakker med. Jeg synes lidt, at det er et problem, og har selv prøvet at tage kontakt til drengene fra min årgang, såvel som pigerne, jeg normalt ikke snakker med, for at kunne få nogle nye venner, men forgæves.

Sagen er nemlig den, at jeg er glad for mine egne veninder, men vi laver aldrig noget sammen, og de er egentlig ret ligeglade med fyre, hvor jeg føler, at jeg tilbageholder et ganske naturligt ønske om at møde en sød dreng - ven såvel som kæreste, og at jeg trænger til - ikke en anden vennekreds - men en smule luftforandring, så at hele mit liv ikke udspiller sig i skolen i den lille by.

Ingen af os har nogensinde været til fester eller andet, som vi ser, at teenagerne i byen gør, og derfor møder jeg aldrig nye personer.

Nu, hvor mine veninder ikke har lyst til at tage med ud at møde nogle nye mennesker, henvender jeg mig til jer; skal jeg sætte mig ned og forklare mine veninder, at jeg virkelig gerne vil have nogle flere tætte veninder eller få nogle drengevenner, og håbe på, at de på en eller anden måde vil med; skal jeg glemme alt om det, og så bare vente til jeg bliver ældre, hvor jeg forhåbentligt møder flere; eller bør jeg tage i byen alene, for jeg føler mig lidt ensom efterhånden og kunne godt trænge til nogle venner, jeg ikke kun så i skolen. Og i så fald: hvor kan jeg finde disse? Jeg går i forvejen til meget sport, men de fleste på holdene er enten 7-12 år eller 18+. Jeg har ikke plads i min dagligdag til flere sportsaktiviteter henvendt til børn på min alder, men er der nogen steder, der anses for at være oplagt at møde nye mennesker?

Hilsen
Caroline
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2013-12-30T11:43:59 1
Charlotte
Kære "Caroline",
Jeg kan godt forstå at du savner at møde nogle nye mennesker, du lyder som om du måske er en del mere moden end nogle af de andre piger du går sammen med. Umiddelbart synes jeg ikke bare du skal glemme det, men måske forsøge at snakke med nogle af de lidt ældre unge på din skole? Er der nogle søder piger og drenge, der måske er begyndt at snakke med hinanden, som du måske også kan snakke med? 

Derudover synes jeg også det kunne være en god idé at du fortalte dine veninder, hvordan du har det og hører om de måske ikke også kunne have lyst til at møde nogle nye mennesker? Måske er der i din by, nogle fester for unge under 18 år, som i kunne prøve at tage til? Nu ved jeg ikke hvor fleksible jeres forældre er, men ellers kunne dig og dine veninder undersøge om der ikke var nogle under 18 fester i den nærmeste by og høre jeres forældre ikke kunne køre jer derind en aften og hente jer igen, når det var slut. På den måde kunne både du og dine veninder også møde nogle nye mennesker og lave nogle nye ting sammen :) 

Ellers er der jo også den mulighed, der hedder Efterskole. Nu ved jeg ikke hvordan det hænger sammen med din skole osv. og mht. hvad dine forældre mener, men rigtig mange unge synes at efterskole virkelig er det sted hvor de kan udfolde sig og møde andre unge, fra mange andre forskellige steder og virkelig kan give en mulighed for at modnes. 

Men jeg håber at du finder ud af det og får mødt en masse dejlige nye mennesker, 

Hilsen 
Charlotte Amalie 
2014-01-01T11:10:53 1
Charlotte
Hej Caroline,

Det er en træls situation du er havnet i. Det er jo svært at sige hvad  man lige præcis kan gøre, for jeg ved jo ikke hvilke muligheder du har. 

Du siger du har mange sportsaktiviteter, så jeg går ud fra at det er i den by du bor i? Er der en mulighed for at flytte dem til en anden by? Da jeg ar yngre fandtes der også noget der hed ungdomsklubber, som havde åben et par gange om ugen. Her kunne man også møde dem fra de andre skoler i området og så var der forskellige aktiviteter - er det muligt at der ligger sådan en i nærheden? 

Du har også nogen veninder, som du siger du ikke laver så meget sammen med. Måske skulle du prøve at invitere dem til noget. Du kunne holde en film aften eller noget lignende. Eller noget helt tredje, som kan ryste jer lidt mere sammen. 

Det var bare nogle forslag - jeg håber du finder ud af det! :)


Venlig Hilsen fra
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

Burde eller burde jeg ikke skifte skole

Hej jeg er en pige på 12 år jeg skal flytte skole nu her selvom der kun er 2 måneder tilbage af s...

Det føles som om mine venner bruger mig

Hej jeg har brug for hjælp med mine veninder det føles som om de bruger mig de snakker altid dårl...

Jeg føler mig udenfor...

Hej ungzone. Jeg er en 12 snart 13 årig pige der har brug for hjælp.Mig og en pige fra min klasse ...

Hvorfor er jeg lav!?

Hejsa ungzone Jeg er måske ikke lige den højeste pige i verden og det kan mine venner godt li...

Alene

HejEn af mine venner flytter klasse på mandag, d 10.. En anden af mine venner skal på efter skole ...

Jeg er ikke glad sammen med mine venner længere

Hej.Jeg synes det her er virkelig svært at forklare fordi jeg tror ikke at nogen vil kunne forstå ...

Skal jeg tilgive ham?

Hej, jeg var til fest igår sammen med nogle af mine nærmeste drenge venner, senere på aftenen slu...

Fuckede op....

Hejsa :) Jeg lavede en tiktok video, med nogle fra min klasse. Jeg brugte billeder af dem, men ...

Alkohol og det sociale i gymnasiet

Hej. Jeg er en pige på 18 år og jeg går i 1.g på gymnasie. Ligesom på mange andre gymnasie...

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym