Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-02-01T12:49:07: 2014-02-09T16:30:29: 2

Brevkassespørgsmål

Hvordan får jeg ham tilbage?


Hej. 

Jeg er en pige på 16 år, som er bange for at miste sin ven. 

Han er utrolig hjælpsom, og er der uanset hvor forfærdelige skænderier vi har haft. Vi har været kærester og bedsteven, men på et tidspunkt, skrev han at han ikke følte det samme længere. Og det gjorde da ondt, men vi er stadig sammen ved d hinanden og når vi er sammen, er vi to børn der kan gøre alverden sammen! ! Men jeg er virkelig utrolig bange for at miste ham, fordi selvom vi bare er venner, er det ham jeg vil have ved min side resten af mit liv. 

Men hvordan kan jeg få ham tilbage???
Håber I kan hjælpe
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2014-02-07T09:51:31 1
Victoria

Hej,

Du må fortælle ham, hvordan du virkelig føler.. Det bedsre du kan gøre, er at være ærlig - både overfor dig selv, men også overfor dine omgivelser.

Hvis han ikke har de samme følelser som dig, må du respektere det, og tage et nyt standpunkt! Det lyder på dig som om, at du hellere vil have ham i dit liv som en ven end SLET ikke at have ham. Det er også en god tilgang til tingene! :-) der er ingen grund til at smide et velfungerede venskab væk. Dog skal du også være sikker på, at du kan klare konsekvenserne af "kun" at være hans ven; hvad når han begynder at få nye kærester eller generelt flirte åbent med andre piger foran dig? Du skal huske at passe på dig selv.. :-)

Jeg håber det hjalp på din undren! Good luck.

Mvh VicRic

2014-02-09T12:07:27 1
Michala
Hej Andersen,

Det er altid kompliceret, når man har følelser for sine venner, og man skal virkelig passe på, hvad man gør.

Du skriver, at I allerede har været kærester engang, og at I nu bare er venner. Det er svært, at være venner med en, man i virkeligheden hellere vil være kæreste med, men hvis han ikke længere har følelser for dig, kan du ikke gøre ret meget ved det. Enten må du acceptere, at I nu bare er venner, og hvis ikke du kan det, må du konfrontere ham med dine følelser.
Det er risikabelt, at fortælle ham, at du stadig er vild med ham, og du risikerer at jeres forhold bliver akavet bagefter, men hvis ikke du kan fortsætte med bare at være venner med ham, er det en chance, du må tage.

Jeg håber, du finder ud af det.

Mange kærlige hilsner herfra
/Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym