Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2014-02-14T09:03:02: 2014-02-27T22:37:28: 2

Brevkassespørgsmål

Vil han bare være venner?


Hej :)

Jeg skriver til jer, fordi jeg har et problem.

Her for små 2 uger siden, slog min kæreste op med mig... Det var hårdt, og jeg søgte mine venners hjælp. Jeg har så set lidt til en gammel flamme, og jeg kunne ikke lade være med at tage mig selv i, at der var nogle følelser der blussede op igen.
Jeg har så været hjemme ved ham nogle gange hvor vi bare har set film og pjattet osv. og vi mødtes også til en kop kakao i byen her den anden dag.

Vi har det i det hele taget rigtig godt sammen, og jeg havde på fornemmelsen, at han måske også stadig var lidt interesseret pga. alle hans drillerier osv.

Men så her i går skriver vi sammen på FB. Han skriver, at han ikke ville risikerer vores venskab, at han ikke drillede mig/pirrede mig fordi han vil i seng med mig, og at han godt var klar over, at jeg ikke kunne have sex med nogen uden at det var forpligtende. (længere historie.)

Jeg skrev så tilbage, at det var dejligt med en afklaring, så har man jo ligesom noget man kan forholde sig til og sådan, så det var egentlig fint nok. Så jeg skrev så tilbage: Hehe, nej okay har nok misforstået dig lidt ;) for vil heller ikke ødelægge noget. Synes jo godt om dig og vil ikke være sur på dig igen fordi jeg havde andre forventninger ... Hvis du forstår.

Hvortil han skriver tilbage: Det forstår jeg godt, men godt vi får det afklaret.
Så skriver vi lidt frem og tilbage, han skriver, at det sidste han vil er at have misforståelser og at han er noget af en pilfinger når han er single.

Hvortil jeg skriver: Godt.Dine intentioner (eller dine ikke eksisterende intentioner), er hermed registreret.
Og så er det han skriver: Udover det, så har jeg brændt nallerne for mange gange på piger der lige er kommet ud af et forhold.

Og så er det jo så jeg tænker, skriver han så bare at han vil være venner, fordi han er bange for, at han bliver såret hvis vi fandt sammen? Eller mener han det rent faktisk...

Synes bare at der er signalforvirring... For mig virker det som om at han gerne vil være mere end venner, men ikke rigtig tør. (Han har været single i 2 år, og har brændt nallerne på nogle piger i denne periode, så forstår da godt hvis han er tilbageholdende.)

Og jeg mener, jamen jeg er jo lige kommet ud af et forhold, så nej jeg er helt bestemt ikke klar til noget nyt, men jeg har heller ikke udelukket ham som en mulig kæreste, men vil gerne have lukket kapitlet, hvis der ikke er noget at komme efter, inden jeg udvikler følelser for ham for alvor...

Så hvad tror I? - Normalt ville jeg jo selv mene, at når en mand siger: jeg vil bare være venner - at han så mener det, men når hans signaler er så forvirrende og han skriver lidt modsigende til mig på den måde, ja så er jeg ikke sikker....

Hvad tror I?
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2014-02-15T11:26:31 1
Karen
Hej med dig :) 

Jeg tror, at den mand vil have fat i dig. Hvis du virkelig gerne vil ham, så hold gristen lidt varm imens du finder dig selv igen. 

Men du skal lige heles og blive dit single selv igen. 

Tag et par ture i byen med nogle gode veninder og nyde din nye single statue. Du skal bare prøve noget nyt. F.eks. få en ny frisure eller et par nye sko, som fejre at du nu er fri på market og drengene skal passe på. 

Jeg håber at det har kunne hjælpe dig, ellers skriv til os igen på chatten eller her i brevkassen. Vi er her for dig :)

Kram Karen 
2014-02-27T22:36:28 1
Rikke

Kære Den fortvivlede

Jeg kan desværre ikke give dig svaret på om han kan lide dig. Det er der kun en person der kan gøre og det er ham. Du kan jo prøve at snakke med ham igen og sige at han skrev "jeg har brændt mig på for mange piger, der lige er kommet ud af et forhold", fik det til at lyde som om han var bange for at lave noget med dig, fordi du lige var kommet ud af et forhold. Ikke fordi at han helst ville være venner.

Derudover vil jeg råde dig til at tage det stille og roligt. Du er lige kommet ud af et forhold og skal have alle følelser på plads vedrørende din eks. Du skal ikke kun gøre det for din skyld, men også for hans. Hvis han er bange for at blive såret igen, er det fornuftigt at visse ham, at du tager det roligt. Efter du er kommet dig over din eks 100% og er klar til ikke at have et single liv mere, så kan i lige så stille og roligt bygge noget op.

Men få snakket med ham. Det er kun ham der kender svaret du leder efter.

Kærlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym