Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3695 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 12 år
2014-05-03T17:41:35: 2014-05-09T23:59:53: 2

Brevkassespørgsmål

Bedsteven og veninde har sex


Hejsa,

På efterskolen har jeg en bedsteven, som jeg fortæller alt til, og det går også den anden vej. Ligeledes har jeg også en bedsteveninde. De to har aldrig kunne enes og har nemt og ofte kommet op og skændes. for et par dage siden var jeg til elevfest med efterskolen, og det var sådan set hyggeligt nok.

Dagen efter ringer min veninde og fortæller, at hun mistede sin mødom til min bedsteven til festen.
Er det mærkeligt at jeg blev ret ked af det? Jeg ved at jeg ingen følelser har for min bedste ven, men hvorfor blev jeg så ked af det? Min ven har stadig ikke fortalt mig det, og jeg er ikke klar over om han ved at jeg ved det overhovedet.
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2014-05-04T18:23:53 1
Kamille
Hej Maria 

Det er forståeligt at du bliver ked af det hvis du før troede at i delte alting med hindanden og at du så findet ud af en stor nyhed gennem en anden ven. Det betyder ikke nødvendigvis at du har følelser for din ven, men at du ikke kan lide ideen om at hun ikke fortæller dig om de ting der sker i hendes liv. 

Måske er det fordi at det netop er en af dine venner som din bedste ven har været sammen med at din bedste ven ikke vil fortælle dig det, men det er ikke til at vide hvorfor din bedste ven ikke har sagt det. 

Man kan jo ikke tvinge hende til at fortælle dig det da hun lige som alle andre har ret til at holde nogle ting privat, men det betyder ikke at man ikke bliver ked af det når man så hører noget fra en anden om ens bedste ven som man ikke før vidste.

-Kamille 
2014-05-08T20:15:22 1
Michala
Hej Maria,

Jeg synes ikke, det er mærkeligt, at du bliver ked af det, selvom du ikke har følelser for ham. Du holder jo af ham, og du holder af hende, og måske er du lidt bange for, at de finder sammen og pludselig ikke har lige så meget tid til dig? Jeg synes, du skal snakke med din veninde om det. Fortæl hende ærligt, hvordan du har det - men du kan selvfølgelig ikke sige, at hun ikke må være sammen med hende. Jeg tror dog, det er godt, at hun ved, hvad du føler.

Hvis du gerne vil tale med din ven om det, men ikke vil sige det direkte, kan du måske spørge ham, om han fik scoret til festen. Så får han selv en chance for at sige det.

Jeg håber, du kan bruge mit råd. 

Masser af hilsner herfra
/Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym