Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2014-06-06T12:25:17: 2014-06-07T23:54:28: 2

Brevkassespørgsmål

Mister jeg hende?


Hej.
Jeg har altid haft en rigtig god veninde der hedder E. Hun er min bedste veninde og jeg holder virkelig af hende... Vi har aldrig rigtig været de " populære " hos drengene, da vi mere går op i vores venskab end at vi går op i os selv. Ingen af hos går med makeup. Vi har en rigtig god ven sammen som hedder A. Vi bliver altid kaldt trekløveren. A går med makeup, melder som om hun bliver respekteret mere i klassen end mig og E. Jeg ikke den populære men folk elsker mig for den jeg er. Og det er lidt anderledes med E.
Nå, men her den anden dag var holdte vi Blå Mandag em Torsdag. Vi skulle lave nogle aktiviteter og bagefter holde klassefest. Sangen gik godt indtil klassefesten. Jeg havde mascara på og jeg blev virkelig respekteret af drengene. De ville mere end bare snakke " vennesnak " End af drengene gik også hele tiden op af mig og ville holde i hånd. Jeg gik meget sammen med en af mine drenge venner som hedder M. Han prøvede at hjælpe mig med at få fjernet F ( Ham der gerne ville holde i hånd med mig ) da jeg ikke var vild med ham men kunne ikke fortælle ham det! E, gik for sig selv, og hvergang jeg kom hen til hende så hun ked af det ud og gik sin vej... Jeg ville rigtig gerne være sammen med hende men hun gad mig ikke. A, fortalte mig at E følte at hun var ved at miste mig nu når jeg gik med makeup og havde drenge muligheder... Jeg blev rigtig ked af det! Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at få hende til at føle sig at vi er på samme standart selvom jeg går med makeup nu. Få jeg kan godt lide at blive respekteret, bare min veninde også gør det...
Håber i vil hjælpe, tak på forhånd 🙏
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2014-06-07T20:14:53 1
Birgitte
Hej Myk

Det du skal gøre er at fortælle hende, at i altid vil være veninder. Du skal fortælle hende, hvad hun betyder for dig og at du aldrig vil droppe hende pga. opmærksomheden. 
Du må virkelig vise at du ikke har ændret dig, at du er stadig hendes veninde. Så tag ud og have en sjov aften sammen, og fortæl at hun vil altid være din bedste veninde :) 

Knus
Birgitte 
2014-06-07T23:35:46 1
Josefine
Hej Myk!

Øv, det er ikke rart når man ikke lige enes med sin veninde, men det lyder på mig som om at I bare skal have en snak sammen.

Det er en meget naturlig reaktion at E er nervøs for om hun nu mister dig når nu du får en masse opmærksomhed, som du ikke plejer at få. For hvad nu hvis du begynder at elske den opmærksomhed så meget at du hele tiden vil gå sammen med drengene og glemmer alt om E. Derfor tror jeg det vil være rigtig fint at du sætter dig ned og snakker med hende, og forklarer hende at det ikke er sådan det hænger sammen og at du selvfølgelig ikke putter hende i glemmekassen. 

Til gengæld synes jeg ikke at du skal gå med makeup af den grund at du føler dig respekteret - du skal gå med makeup fordi du kan lide det selv. For som du selv siger, så er du elsket for den du er :)

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym