Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-07-01T17:04:12: 2014-07-10T12:38:25: 2

Brevkassespørgsmål

Kan en dreng og en pige være venner?


Kære brevkasse.

Jeg er lige stoppet på efterskole. Det var virkeligt hårdt at sige farvel til alle mine venner, men i særdeleshed min bedste ven gennem hele året. Jeg havde et crush på ham i starten, men da det på en eller anden måde stoppede, tænkte jeg aldrig på at skulle imponere ham mere, og var bare mig selv, og det styrkede virkeligt vores forhold. Jeg har aldrig mærket nogle tegn på at han har haft andet end venskabelige følelser for mig, idet at jeg har været hans wingman til andre piger, og jeg har været der til at støtte ham efter hans crush droppede ham. 

Men i de sidste to uger blev han meget kærlig. Han krammede mig oftere, kyssede mig i panden, og holdt om mig, skrev hjerter til mig, og gav mig komplimenter(hvilket aldrig har været noget vi gjorde) og vi var sammen hver gang vi havde chancen. Kan det bare være en måde og sige tak for et godt år, og at han vil savne mig, eller kan der pludseligt være mere fra hans side?
Jeg ved stadig ikke helt hvordan jeg selv har det med det. Synes faktisk det er lidt akavet, da vores venskab aldrig har været, sådan sødt agtigt.

Mit andet spørgsmål er, kan en dreng og en pige ikke bare være venner, eller vil der altid komme følelser i klemme?

På forånd tak :)
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2014-07-02T19:55:31 1
Josefine
Hej Mette :)

En dreng og en pige kan godt bare være venner! Min erfaring er bare at det er svært at finde en ven, der ikke på et tidspunkt ender med at kunne lide dig. 

Hvorvidt din ven vil mere med dig ved jeg ikke, men det kunne være du skulle spørge ham. Eller tage en snak om hvor du synes I står eller ikke står.

Knus, Josefine
2014-07-09T17:52:09 1
Lotte
Hej Mette,

Han har uden tvivl nydt dit selskab i det år der nu er gået. Du er været der for ham og støttet ham, hvilket han sætter pris på. Umiddelbart lyder det til, at han måske er blevet lidt vild med dig. Jeg tror godt, at man kan finde en mere venskabelig måde at sige tak for et godt år på, så der må næsten være lidt følelser indblandet, men det er svært at svare på helt nøjagtigt.

Det er i hvert fald vigtigt, at du finder ud af hvordan du har det med jeres forhold. Hvis det ikke er noget problem den måde han opfører sig på overfor dig, som han har gjort det på det sidste og han umiddelbart heller ikke ligger op til mere, så er jeres venskab måske bare blevet endnu tættere end det var før? Begynder du på den anden side at føle noget for ham, så er det også vigtigt, at i bliver klar over hvilket forhold i har til hinanden, så hverken du eller han går og tror noget, der måske slet ikke er der. 

En dreng og en pige kan sagtens være venner uden der behøver at komme nogen følelser i klemme. Jeg vil give dig ret i, at der ofte opstår situationer, hvor det netop sker, at den ene bliver såret, men det behøver ikke være sådan.

Jeg håber det hjalp dig lidt på vej :-)

Kærlige hilsner fra
Lotte 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg er virkelig taknemmelig over jeres side."

- Anonym