Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3435 spørgsmål og givet 5923 svar de sidste 12 år
2014-08-08T09:50:56: 2014-08-11T21:14:25: 2

Brevkassespørgsmål

ødelagt venskab


Okay så jeg er en pige, og for et nogen ugersiden var jeg til fest med min veninde, og nogen af hendes venner. Min veninde gik så ret tideligt på aften, og jeg kom til at kysse med en af hendes venner osv..
næste morgen overtaler han mig så til ikke at sige noget om det til min veninde. og den gik jeg med til, så da min veninde ringer og spørg hvordan det gik, og om der skete noget svare jeg nej.
men nu har hun så fundet ud af det fordi at han har fortalt hende det. og hvis jeg indrømmer det overfor hende er det 100% sikkert at det vil ødelægge vores venskab totalt. og ikke nok med det så den historie hun har hørt, er det meget vildere end i virkeligheden altser det foregår flere ting som ikke passer.
så plzz hjælp mig med hvad jeg skal gøre
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2014-08-09T21:12:40 1
Lotte
Hej du,

Selvom at du er overbevist om, at jeres venskab vil blive ødelagt, hvis du indrømmer det, så er det måske den bedste løsning. Hun har måske brug for lidt tid til lige at sluge den, da du har løjet eller i hvert fald udeladt at fortælle hende det. Dog tror jeg, at hvis i er bare lidt gode veninder, så accepterer hun din undskyldning på et tidspunkt.

Jeg tror næsten, at hvis du bliver ved med at benægte det, at det vil gå hårdere udover jeres venskab. Så umiddelbart ville jeg råde dig til at indrømme det og jo før jo bedre, så har du også muligheden for at fortælle din version af det der skete. Hvis du vælger at fortælle hende det, så kan du jo også lige få med, hvorfor det er, at du valgte ikke at fortælle det første gang.

Jeg håber, at i finder ud af det - og jeg tror ikke, at du behøver at være så bange for at fortælle hende det. Hun bliver måske en smule skuffet, men ja, jeg tror på, at jeres venskab nok skal overleve det.

Kærlige hilsner fra
Lotte
2014-08-10T23:25:03 1
Josefine
Hej pigen

I min bog er ærlighed meget vigtigt i et forhold, om end det er et parforhold eller et venskab. Hvis ikke din veninde kan lide den fyr du har kysset med, skal jeg ikke kunne se hvorfor hun skulle være sur over det. Men at hun bliver sur over at du har løjet er meget forståeligt, men mon ikke hun tilgiver dig? Du kan jo forklare dig og fortælle hende at du er vældig ked af at du har løjet, men at du var bange for at hun ville blive sur. Vi begår alle menneskelige fejl, det har hun sikkert også selv gjort engang.

Jeg kan ikke sige hvad du skal gøre, men jeg selv ville ty til ærlighed.

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym