Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2014-09-10T21:38:10: 2014-09-11T17:31:05: 2

Brevkassespørgsmål

endnu en veninde gravid?


jeg står i den situation at endnu en af mine bedste veninder er blevet gravid, det er så anden meget tætte veninden jeg nu på en måde siger farvel til. jeg er self glad på hendes vegne men, jeg ved også bare hvad det plejer at bringe med.
Nu kan jeg sige farvel til hende og stå på sidelinjen igen. og det gør faktisk mega ondt at skulle sige farvel til endnu en veninde. Jeg står ikke selv lige og skal have børn lige nu. så ved der går år endnu før jeg kan dele det med hende.
Jeg er også blevet en del ond ved hende siden hun opdagede det, men jeg tror helt ærligt jeg frygter så meget at miste hende nu. fordi det var hvad der skete sidst, ser stadig min anden veninde som fik barn, men det jo ikke det samme, nu der altid en barn med og vi kan bare ikke nogle af de ting vi gjorde dengang sammen.
Jeg søger bare virkelig hjælp fra jer andre før at høre om i har stået i samme situation? og hvad gjorde i? og hvad skal jeg gøre nu?
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2014-09-10T22:10:11 1
Josefine
Hej Cecilie!

Når man får et barn ændrer hele ens verden sig og man skal pludselig bekymre sig om en lille en. Det første stykke lange tid er man træt og har meget lidt energi, så man får heller ikke lige ringet til sine veninder, fordi dagene smelter sammen og man forsvinder lidt ind i sin egen lille verden med sit skønne vidunder af en baby. Jeg kan godt forstå du synes det er ærgerligt at du ikke kan gøre de ting med din veninde som I plejer og at tingene kommer til at ændre sig en anelse, men det er nu engang sådan det er. Jeg synes ikke det er fair at du bliver sur på hende, men jeg forstår godt du er frustreret og ked af det fordi du er bange for at miste din gode veninde. Jeg synes du skal snakke med hende om hvordan du har det, så du ikke går og holder det inde. Det kan jo være hun faktisk står og selv er ligeså bange for at miste dig, men ikke tør sige det.

Jeg synes du skal være der for hende og hvis ikke lige hun får ringet til dig, så ring til hende! I kan måske ikke tage i byen og drikke jer hammer fulde, men I kan tage en kop kaffe en gå en tur med baby, hvilket også er super hyggeligt.

Knus, Josefine
2014-09-11T00:03:42 1
Majbrit

Hej Cecilie.

Jeg kan godt forstå af det gør lidt ondt, når ens veninder bliver gravide, fordi man netop står med følelsen af at man mister dem, men man skal også huske på at når man bliver ældre, begynder de fleste jo at tænke på børn.

Jeg synes ikke du skal tænke så negativt over det, men du kunne blot nævne overfor din veninde at du synes det gør ondt, og at du er bange for at miste hende. Jeg er sikker på at hun har fuld forståelse for det. Selv om hun får et barn betyder det jo nødvendigvis ikke at hun ikke har tid til dig længere. Det er jo helt op til en selv, hvordan man vil have det til at være.

Selvfølgelig vil der være tider hvor dine veninder har travlt, og specielt i starten, men jeg er sikker på at det nok skal blive bedre med tiden. Giv endelig ikke op.

KH Majbrit

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

Efterskole

Jeg hader det.Jeg kan slet ik finde ud af aat small talk, alle virker så træls jeg har ingen venne...

Mine bedste veninder snakker ikke til mig

Hej, jeg er en pige på 16 år.Jeg har altid haft mange venner og veninder, og har det stadig, men d...

Synes i jeg skal forlade min vennegruppe

Mine venner synes ikke så godt om mig. de siger de er ligeglad med mig og spiller meget sammen uden...

Hvordan fortæller jeg mine bedsteveninder at jeg skal flytte skole?

Hej. Jeg skal flytte skole om 3 uger fordi at den nye skole er tættere på mit nye hus, jeg har mul...

Flytte ud af lejligheden?

Hej,Jeg står i den situation at jeg er i vildrede…Jeg bor lige nu med en af mine bedste veninder,...

Misforståelse

Der er sket en kæmpe misforståelse med nogle af mine bedste venner og de blev alle virkelig sure p...

Mine

HejJeg er en transperson. Jeg er en dreng som føler mig som en pige.Jeg har nogle "venner" som lyve...

Hvem skal betale?

Hej mig og min veninde kom forleden op, og skændes fordi hun ødelagde min hørbukser, da hun tvær...

Ved ik hvor jeg står

Ok så der er en app hvor man kan sende spørgsmål anonymt og mine venner fik et spørgsmål om &nb...

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym