Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2017-09-18T18:11:35: 2019-10-28T08:55:11: 2

Brevkassespørgsmål

Ved ikke om han er noget

Indsendt af pige18 år


Hej brevkassen.. jeg er en pige på 18 år. Jeg havde noget med en dreng for noget tid siden, vi havde noget i ca 4 måneder og vi havde sex og inden det var han jomfru.. vi ser ikke hinanden mere nu, men nu er jeg begyndt at snakke rigtig godt med hans bedsteven. Jeg ville bare høre om det er fuldstændig No-go at se hans ven?
pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2017-09-22T00:38:48 1
Tia
Hej med dig,

Nu fortæller du ikke noget med, hvorfor i stoppede med et ses. Var der et brud - hvem blev såret, eller gled i bare fra hinanden? Jeg tænker, at det er vigtigt at vide, om der var følelser indblandet i det forrige forhold. Du nævner, at han var jomfru, før i var sammen. Noget siger mig, at det er en af årsagerne til, at du har dårlig samvittighed/er i tvivl, om det er okay at ses med hans bedste ven. 

Jeg kan sagtens forstå dit dilemma. Hvis der ikke har været et grimt brud mellem jer, og du og den første dreng stadig er på talefod som venner, så synes jeg ikke, at det kan skade, at du spørger ham. Nogle gange må man ta tyren ved hornene og bare få spurgt, så ender du hvertfald ikke med at træde nogen over tæerne. Men igen, der skal være to til at have sex. Det vel ikke fordi, du tvang ham til noget, han ikke havde lyst til. At i har haft sex, betyder ikke at han har ene-ret over dig. 
Hvis du slet ikke kan se den første dreng i øjnene og snakke med ham, så gå i stedet til hans bedsteven. Få tingene clearet med ham. Han er den første fyrs ven, så han har helt sikkert også en mening omkring det her.

Jeg synes ikke, der kan gives et konkret svar på, om det er go eller no-go at se hans ven. Det afhænger af jeres situation, nuværende forhold til hinanden og hvordan i er som personer. Bare husk på, at hvis du beslutter dig for at være sammen med bedstevennen, så skal den første fyr nok finde ud af det (det jo hans ven), og du skal være parat til at kunne møde ham af og til. 


Held og lykke med det!
- Tia
2019-10-27T21:47:21 1
Zhino

Hej med dig,


Jeg synes, at det er noget, du selv skal vurdere og mærke efter på dig selv. Det er så forskelligt, hvad folk synes er 'rigtigt' og 'forkert' i sådanne situationer, men det vigtigste er, at du gør, hvad der føles rigtigt for dig. Jeg synes det virker helt harmløst at skrive med hans bedsteven, som du gør, så det tænker jeg egentlig ikke er et problem i sig selv. Men hvis du får følelser for ham og du måske synes, at det kan blive lidt akavet, så kan du måske skrive til ham, hvordan han vil have det, hvis I to ser hinanden. Ellers så kan hans bedsteven måske selv fortælle ham det, hvis det føles bedre for dig. Jeg tror egentlig bare, at det handler om at mærke an på dig selv og snakke det igennem med hans bedsteven, så I begge er enige om, hvad I skal gøre. 


Held og lykke med det :)


De bedste hilsner

Zhino

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

Jeg fuckede op

Jeg lavede en prank på en af mine venner, som de så overhovedet ikke syntes var sjov. Det var på ...

bliver de sure på mig

hej jeg er en pige på 13 år. Jeg er med i en venne gruppe på fire og jeg elsker at være sammen m...

Er jeg 3. hjul?

Vi er tre veninder der altid har lavet meget sammen. Her på det seneste har de andre to været såd...

Hvordan hjælper jeg min veninde?

Jeg har en veninde, som lige er startet på handelsskolen, hvor jeg lige har afsluttet. Hun går på...

Blive bedre til at snakke med drenge.

Hey! Jeg er en pige på 15 år, som lige om lidt skal starte på efterskole. Og jeg vil rigtig gerne...

Venner der trækker sig.

Hej. Jeg har de sidste mange år haft en fast gruppe af venner. Vi har altid ses på kryds og t...

Hvad skal jeg gøre med min veninde?

Hej BrevkasseJeg har en veninde, som er meget humørstyret, og hun ved ikke rigtig hvad hun selv fø...

Min veninde prøvede at cutte

Hej brevkasse, jeg havde en helt almindelig skoledag sammen med min bedste veninde indtil at hun sag...

Er de mån rigtig venner er jeg dårlig til engelsk?

Kære brevkasse jeg er en pige på 10 år og har haft en lille pige gruppe men de andre elsker at ta...

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym