Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2019-04-26T12:00:17: 2019-05-02T23:07:58: 2

Brevkassespørgsmål

Håber i kan hjælpe.

Indsendt af pige11 år


Jeg føler virkelig jeg har fucket mit liv op, jeg har næsten ik flere venner tilbage da de ik gider mig pga min nye kæreste. Min kæreste har meget lav selvtilllid og har cuttet og selvmordtanker osv. Så jeg kan derfor ik sige til ham at vi måske skulle slå op fordi han kommer imellem mine venskaber. 
pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2019-04-30T11:51:56 1
Zhino

Hej med dig,

Jeg tænker, at du først og fremmest bør gå til en voksen, således at din kæreste kan få den hjælp, han har behov for. Det lyder alvorligt, at han har cuttet i sig selv og har selvmordstanker, hvorfor det heller ikke er fair for dig at være alene om at hjælpe ham igennem det. Desuden tænker jeg, at du kan tage kontakt til nogle af dine venner og fortælle dem, hvor meget du egentlig savner dem og ønsker at tilbringe tid med dem. Det kan jo være, at de har det på samme måde, men er usikre på om du er interesseret i at tilbringe tid med dem. Så jeg tænker helt klart, at du bør tage fat i dem og høre, om ikke de har lyst til at finde ud af noget, fordi du savner at være i deres selskab. 


Venligste hilsner 

Zhino

2019-05-01T23:36:58 2
Simone

Kære du,

Det lyder som en svær situation du står i. 

Umiddelbart er min første tanke, at du bør finde ud af, hvad det er ved din kæreste som dine venner ikke kan lide? Altså, tage en reel snak med dine venner om, hvorfor de har valgt at trække sig fra dig, så I på den måde måske kan finde en løsning på problemet sammen.

Det er en hel naturlig proces du gennemgår, og man oplever desværre nogle gange at ens venner falder fra, når man får en kæreste. I disse situationer er det vigtigt at huske på, at de der står tilbage i sandheden er ens rigtige venner og dem skal man holde på!

Når det så er sagt, så skal du selvfølgelig også mærke efter, hvorvidt du er glad i relationen med din kæreste. Jeg er ked af han har det svært men man skal heller ikke blive i et forhold for en hver pris. Nu ved jeg ikke så meget om din kærestes problematikker men jeg vil opfordre dig til at hjælpe ham med at søge noget hjælp enten hos professionelle eller hos en voksen han stoler på - alle fortjener at have det godt og da vi spejler os i vores omgivelser, så vil en glad kæreste også gøre dig mere glad og hvem ved måske vil dette endda gå ind og forbedre dit forhold til dine venner :-)

Jeg ønsker jer alt det bedste fremover.

Knus fra Simone

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym