Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2019-05-14T03:46:04: 2019-05-21T19:35:53: 2

Brevkassespørgsmål

Bedste veninder før jeg gjorde det her

Indsendt af pige14 år


Hej. jeg har en bedste veninde hun har fortalt mig en helt masse hemmeligheder og så sent som igår blev jeg lidt presset til at sige en af dem og så røg det bare ud af min mund jeg har ikke lavet andet end at græde hele natten jeg har sagt det til hende og hun er virkelig sur i næste weekend skal vi til dyreskue sammen med hendes familie og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for vil jo sygt gerne have hende tilbage men hun tror ikke at hun har betydet noget for mig siden jeg har gjordt det 
pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2019-05-17T18:20:04 1
Regitze

Hej med dig,

Det lyder som en rigtig ærgerlig situation. Jeg tænker det måske kunne hjælpe, hvis du fortalte hende stille og roligt, at du er ked af det, og at du ikke gjorde det med din gode vilje. Hvis hun virkelig er din gode veninde, vil hun tilgive dig. 

Jeg håber du og din bedste veninde bliver gode igen! 

Venlig hilsen Regitze 

2019-05-20T19:53:02 2
Iben

Kære du,

Det lyder som en rigtig svær situation. Jeg kan sagtens forstå, at du er rigtig ked af det. Du indrømmer selv, at du har begået en fejl, og du har undskyldt over for hende, så det er en rigtig god start. 

Jeg tror, det bedste, du kan gøre nu, er at give hende noget tid til at køle ned. Hun er måske vred på dig, men vrede har det med at gå over efter noget tid - og mon ikke hun også begynder at savne dig så. 

Når du føler, at det er tid til at blive gode venner igen (og hun har haft tid til at køle ned osv.) synes jeg, at du skal spørge hende, om hun vil mødes med dig og tale ud om tingene. Så får du mulighed for at forklare hele situationen og fortælle hende, hvor meget du fortryder, hvad du gjorde, og hvor meget hun betyder for dig. Hvis du fortæller hende disse ting ansigt til ansigt, så håber og tror jeg, at hun vil tilgive dig, så I kan være venner igen :-)

Jeg håber, at mit svar kan hjælpe dig på vej. Du er altid velkommen til at skrive igen.

Held og lykke!

Hilsen Iben

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym