Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2019-10-05T17:54:51: 2019-10-06T22:34:35: 2

Brevkassespørgsmål

Min makker har fået en kæreste

Indsendt af dreng18 år


Hej Ungzone 

Jeg har et problem jeg er i en vennegruppe hvor den ene fra gruppen har fået en kæreste som vi alle kender og bestemt ikke bryder os hun kan heller ikke lide os og prøver at trække ham væk fra os og nu ved vi ikke hvad vi skal han er en pisse god makker

Hilsen K

dreng
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2019-10-06T14:05:40 1
Anne

Hej K


Det lyder ikke som en rar situation at stå i for nogen af jer. Det kan måske blive svært for jer, at opretholde kontakten med ham, hvis kæresten forsøger at trække i den anden retning. I kan evt. forsøge at arrangere nogen ting, I kan lave sammen i vennekredsen, som han kan lide at lave. Så er han formentlig mere motiveret for at komme med. Eftersom du siger, at kæresten ikke kan lide jer og I ikke kan lide hende, kan det måske være god idé at arrangere noget, hvor hun ikke kommer med - i hvert fald ikke de første gange. Så kan I hygge jer med din makker og måske snakke med ham om hans nye kæreste. Så kan I måske finde ud af, hvorfor kæresten trækker i den anden retning og hvad I kan gøre for at holde kontakten.

Jeg håber, I finder ud af det 


Mvh Anne

2019-10-06T14:29:51 1
Benedicte

Hej K,


Det er et virkelig irriterende, men typisk, problem. Jeg tror desværre, at mange ender i en sådan situation, hvor vennerne og kæresten ikke passer sammen. Er det så et udtryk for, at kæresten er forkert til vedkommende, eller at vennerne er? Der er desværre ikke ret meget du kan gøre i sidste ende. Du bliver jo naturligvis nødt til at respektere din vens forhold og hans ønsker om at være sammen med hende pigen. Jeg ved ikke, om I har fortalt jeres ven, at I ikke kan lide kæresten, men umiddelbart ville jeg ikke gøre det, medmindre hun ikke behandler ham godt. Hvis I kan komme med nogle konkrete og konstruktive eksempler, hvor I ikke synes, at hun er god for ham, så kan det måske hjælpe ham, men ellers ikke. Hvis han er glad for sit forhold, bliver I nødt til at respektere det og finde jer i situationen. I starten af et forhold bruger man typisk også lidt mere tid sammen, så hvem ved, måske bliver det bedre med tiden? Jeg forstår godt, at det er irriterende, men ville du have, at dine venner sagde noget til dig, hvis du fik en kæreste, som du virkelig godt kunne lide, men de ikke kunne? Det kan ikke være rart at vide, så måske skal I bare gøre jeres bedste for at være der jeres ven og behandle kæresten anstændigt. Jeg håber, at I finder ud af noget og at mit spørgsmål kunne hjælpe bare en smule.


- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym