Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2019-12-01T13:25:01: 2019-12-03T14:45:14: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg vil gerne snakke med denne her fyr

Indsendt af pige17 år


Kære brevkasse

Der er den her dreng som går i min parallel klasse som jeg gerne vil snakke med. Hver gang vi går forbi hinanden føler jeg at vi kigger ret meget men ingen af os gør noget. Jeg vil gerne snakke med ham men vi får ikke muligheden da han går i min parallel klasse og jeg føler det ville være mærkeligt bare at stoppe ham på gangen. Samtidig føler jeg også at hvis han ville snakke med mig kunne han bare have gået hen til mig. Hvad skal jeg gøre? burde jeg kontakte ham over sociale medier? Jeg er ikke ude efter andet end venskab og føler at ved at kontakte ham på sociale medier kunne sende et andet signal end det jeg ønsker. 

pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2019-12-02T08:41:43 1
Kamilla

 Hej med dig,

Jeg kan godt forstå, at du synes det er svært at tage kontakt til drengen i din paralelklasse, når I ikke har snakket sammen tidligere. Det kunne tænkes at han muligvis har det på samme måde og derfor heller ikke har taget kontakt til dig. Jeg tænker at du både kan forsøge at sige hej til ham, når i passere hinanden på gangen, men ser heller ikke noget problem i at skrive til ham på de sociale medier. Desuden kunne en anden mulighed for at lære hinanden at kende være, hvis I har nogle fælles skoleaktiviteter, som lægger op til socialt samvær? Hvis han får en idé om, at du gerne vil være mere end venner, så kan du bare fortælle ham, at det ikke er tilfældet. 

Jeg håber mit svar kan hjælpe,

Venlige hilsner Kamilla 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym