Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3293 spørgsmål og givet 5705 svar de sidste 11 år
2019-12-07T12:21:52: 2019-12-09T17:34:26: 2

Brevkassespørgsmål

Hvordan gør jeg det godt igen?

Indsendt af pige13 år


Kære brevkasse, min bedste veninde er blevet sur på mig over at nogen af drengene fra min gamle klasse(den klasse hun går i lige nu) har bagtalt mig. De har gjort det et par gange og vær gang hun har fortalt mig om det,  har jeg konfontrede dem med det. De bliver altid sure på hende, men det vare ikke i lang tid, men denne gang var det værre. De havde slutshamet mig og denne gang blev jeg virkelig sur, så jeg skrev en lang besked til dem at de skulle få sig et liv. da jeg havde fri dagen efter havde jeg fået en snap fra min bedste veninde om at det var virkelig irriterende at jeg altid skulle sige det til dem, men jeg var bare så ked af det, de drenge har jeg kendt siden jeg kom i skole for første gang, men jeg fik det hurtigt dårligt over det jeg havde gjort. Mig og min veninde plejer altid at være sammen vær evig eneste dag fordi jeg flyttede skole efter sommerferien, men denne weekend har hun nærmest ikke engang gide at svare mig. Hvad skal jeg gøre, og kan jeg overhovedet gøre noget?pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2019-12-08T15:18:33 1
Anne

Hej 


Jeg kan godt forstå, du har skrevet og konfronteret drengene. Det er modigt af dig at sige fra på din venindes vegne og forsøge at stoppe drengene.


Det lyder til, at din veninde har det hårdt i sin klasse. Det er aldrig rart at blive bagtalt. Jeg er ked af, at høre, at hun ikke har svaret dig. Jeg tænker, at det kunne være en god idé, at snakke det hele igennem med hende. Så kan I snakke om, hvordan I begge to tænker og føler omkring alt det her. Når man bliver uvenner, er det ofte fordi man har misforstået hinanden eller er "gået forbi" hinanden på en anden måde. Så jeg tror, at I måske kunne blive bedre venner igen, hvis I får snakket sammen og laver noget hyggeligt sammen


Jeg håber I bliver gode venner igen 


Mvh Anne
2019-12-09T12:10:08 1
Sofie

Hej med dig,

Øv, jeg kan godt forstå, at det er en frustrerende situation, du befinder dig i, og du ikke lige ved, hvad du skal gøre. Derfor er det rigtig fint, du skiver her ind til os!

Først og fremmest synes jeg, det er rigtig fint af din veninde, at hun fortæller dig, når drengene bagtaler dig, men jeg synes så heller ikke, at hun kan tillade sig at blive sur, når de bliver sure på hende, fordi du konfronterer drengene. Så må din veninde i stedet overveje, om hun overhovedet skal fortælle dig det.

Jeg synes, du skal tage fat i din veninde og fortælle hende, hvad du synes om, at hun fortæller dig det, hvis drengene bagtaler dig, og at du faktisk bliver rigtig ked af de ting, de siger om dig. Hvis hun er en rigtig god veninde, vil hun forstå, støtte og hjælpe dig. Så bare rolig, du kan stadig nå at gøre noget. Jeg tror, det handler om at være ærlig. Det kan måske endda gøre jeres venskab endnu stærkere :-)

De bedste hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

Ignoreret af min bessteveninde

Hej jeg er blevet rigtig ked af det mange gange over min bedste veninde. Engang lavede hun en prank ...

Droppet af venner

Hej brevkasse, jeg har et problem. For halvt års tid siden, begyndte mig og min bedste veninde...

Jeg ved ikke hvordan jeg forholder mig til det?

Kære jer Har et træls dillema Det påvirker mig så meget at det nu ikke er sundt, men m...

har jeg nok venner?

Breve...Hej Ved ikke helt om mit problem er stort nok, men her kommer det...Jeg har en lille gr...

Usikker

Kære brevkasse, jeg er noget højere end mange for min klasse, hvilket er virkelig irriterende, jeg...

Mistet kontakt med bedste veninde

HejEn af mine bedste veninder er blevet meget fraværende her på det seneste. Hun snakker næsten i...

Ingen ser mig

Jeg er en person der har livet meget alene kun med familien nær mig ingen der ville være ven med m...

Jeg vil gerne snakke med denne her fyr

Kære brevkasseDer er den her dreng som går i min parallel klasse som jeg gerne vil snakke med. Hve...

Jeg kan kun lide en brøkdel af hendes gruppe

Jeg har lige begyndt i 1.g og mødte en fantastisk pige som jeg hurtigt er blevet gode veninder med,...

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym