Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6525 svar de sidste 13 år
2019-12-10T13:14:06: 2019-12-17T15:01:13: 2

Brevkassespørgsmål

Ingen ser mig

Indsendt af dreng18 år


Jeg er en person der har livet meget alene kun med familien nær mig ingen der ville være ven med mig. Det gør ondt at se allesammen med deres venner, jeg har selv prøve at spørge om de ville være venner med mig. Hvordan kan jeg løste problem og kan jeg selv gøre noget.


dreng
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2019-12-14T05:15:45 1
Zhino

 Hej med dig,

Det er jeg ked af at høre. Men jeg er sikker på, at du nok skal finde nogle gode venner. Nogle gange er det lidt nemmere at finde nogle venner, når man finder et eller andet man har tilfælles fx en fritidsinteresse. Er der noget du er god til eller godt kan lide at bruge tid på? Det kan fx være sport, musik eller måske du kan lide at være kreativ på en anden måde? Jeg har selv og kender også mange, som har fået nogle rigtige tætte venskaber ved at starte til fx en sportsgren eller til klaver e.l. 

Jeg håber det hjalp lidt - ellers er du velkommen til at skrive igen :) 

Venligste hilsner

Zhino

2019-12-16T08:54:58 1
Regitze

 Hej med dig,


Jeg er ked af høre at du har det sådan, det må ikke være sjovt. Jeg synes det er så fint at du selv ønsker at gøre noget - det kræver mod at få venner, fordi det kræver at man tager kontakt til fremmede mennesker, og det kan godt virke grænseoverskridende. Men det værste der kan ske er, at der ikke sker noget. Det kan være du kan forsøge at opsøge steder, hvor der er mennesker, fx. til en hobby, fritidsaktivitet eller måske igennem dit studie/arbejde/uddannelse, hvis du er igang med det. Så kan du tage kontakt og være nysgerrig på de mennesker, der er der, og som du har lyst til at tale med. Spørg folk hvad de laver til daglig, lyt og giv ud af dig selv. Derudover kan det også være nemt at komme til at se alt det negative, og ikke lægge mærke til de muligheder, der måske byder sig en gang imellem - det kan fx. være at du taler med en person til et eller andet arrangement/på en bar/til en hobby, og vedkommende siger, at han/hun ikke har mere tid og er nødt til at gå, så kan du evt. spørge om han/hun har lyst til at mødes til en kop kaffe og en sludder en anden dag, fremfor at lægge mærke til, at vedkommende ikke har mere tid lige nu. Generelt er det en god idé at tage initiativ, være modig og spontan. 

Mange mennesker er nervøse for at snakke med fremmede og er bange for at være forkerte eller gøre noget galt, men det er slet ikke så farligt. Jeg synes personligt det er dejligt, hvis andre nye mennesker spørger mig, om vi skal lave noget, og når jeg selv har gjort det, har jeg heller ikke fortrudt. 

Jeg håber du finder modet til at møde nye mennesker og finde nogle venner, for det er helt sikkert muligt for dig. Jeg håber du kan bruge mit svar, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen :-)

Mange hilsner fra Regitze 


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym