Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2019-12-23T12:27:13: 2019-12-27T19:11:13: 1

Brevkassespørgsmål

har jeg nok venner?

Indsendt af pige14 år


Breve...


Hej 

Ved ikke helt om mit problem er stort nok, men her kommer det...

Jeg har en lille gruppe venner og det har jeg altid haft.

Jeg har endelig aldrig haft særlig mange venner, og det har jeg altid haft det fint med.

Føler bare nogle gange at alle andre har mange flere venner end jeg har. 

Jeg har kun sådan 2 venner, ellers snakker jeg med andre men det er jo ikke sådan tætte venner. 

Desuden har begge de to venner mange flere venner end jeg har.

Speciale den ene hun er en del af en stor vennegruppe. 

Jeg har prøvet at komme ind i den vennegruppe.

Men jeg er sådan lidt bange for at blive afvist, da det er sket før for mig, med nogle piger fra min klasse.

Jeg er bange for at der er ingen der kan lide mig, og at der er noget galt med mig.

Jeg ville selv sige at jeg var en meget åben person, og det tror jeg også andre syntes, men alligevel har jeg ikke særlig mange venner.

Altså jeg gad da godt have nogle flere venner, men føler også bare et meget stort pres om at man skal have mega mange venner. Det har alle andre jo...

Så hvordan får jeg flere venner, og hvordan kommer jeg med i min venindes vennegruppe?

Og er det okay ikke at have mange venner?


Tusind mega mange tak på forhånd

Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3

pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2019-12-25T09:42:53 1
Michelle

 Hej med dig og tak for dit spørgsmål (-: 

Jeg synes at det er helt okay at du ikke har flere venner. For mit vedkommende afhænger det ikke af hvor mange venner man har, men hvor gode og tætte de venner man har er. Men jeg kan fornemme at du egentlig gerne måske vil udvide din vennekreds og det synes jeg også er helt okay, men du skal kun gøre det hvis du har lyst og ikke fordi du føler dig presset til det. I forhold til det med at få flere venner og komme ind i din venindes vennegruppe, er der nok ikke så meget andet at gøre end at hoppe ud i det. Jeg tænker at du eventuelt kunne tage og snakke lidt med din veninde om, at du godt kunne tænke dig at være mere med i gruppen. Det kunne jo være at hun kunne hjælpe dig lidt ved at invitere dig med ind. Angående det med at få flere venner generelt, tænker jeg at du måske kan finde nogle via de interesser du måske har dig? måske begynde til noget sport, eller finde nogle klubber der laver noget som du interessere dig for? måske spejder eller noget helt andet. Du kan altid forsøge at søge lidt rundt på nettet om dine interesser og så se om der er noget i dit nærområde der passer til det. I forhold til din bekymring omkring, at der ikke er nogen der kan lide dig eller, at der er noget galt med dig, tænker jeg at det er noget vi alle sammen bekymre os om i en eller anden udstrækning. Hvis du føler at de tanker er noget der hæmmer dig, måske i sær i forhold til at skabe nye venskaber, synes jeg at du skal overveje at snakke med nogen om det. Måske dine forældre, eller en anden fortrolig person. Du kunne også tage et kig inde under vores fane ''find hjælp'' enten alene eller sammen med nogle og se om der måske var noget der kunne hjælpe dig, jeg tænker at et tilbud som Headspace kunne være en god mulighed. 

Jeg håber at du kan bruge mit svar og tak for de søde ord, det varmer at vide at vi gør noget godt. 

De bedste hilsner 

Michelle :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym