Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3972 spørgsmål og givet 6556 svar de sidste 13 år
2020-02-15T18:00:42: 2020-02-17T16:37:03: 2

Brevkassespørgsmål

Ignoreret af min bedste veninde

Indsendt af pige12 år


Hej jeg er blevet rigtig ked af det mange gange over min bedste veninde. Engang lavede hun en prank på mig hvor hun sagde hun syndes jeg var ond og at hun ik gad og være veninder med onde mennesker keg begyndte at græde i en halv time(fordi vi skrev i en halv time) til sidst skrev hun det var en prank og lavede grine emojis jeg skrev tilbage at jeg ikke syndes det var sjovt og så skrev hun bare nåh. Mange gange har hun også været sur på mig over små ting fx engang viste jeg en dreng hun gost kunne lides insta men jeg vidste ik at det var hans så jeg skrev og spurgte hende og det var hans snap og så siger hun “hvorfor skal du gå rundt og vise (en dreng for min klasse) hans insta og sige at jeg har et crush på ham” jeg forstod ik hvad hun mente da jeg ik har sagt de ring så jeg siger at jeg ik har sagt det og så siger hun “jo du har det har jeg fået af vide af en meget loyal person” det gjorde lidt ondt...og her for nyligt sov jeg sammen med hende og aftenen før vi skulle i skole sagde hun at jeg var hendes alder bedste veninde men når vi kommer i skole så sidder hun at skriver et brev til hendes nye alder bedste veninde mens jeg sider sammen med hende. Vi havde matematik så jeg lavede sjovt kok mine opgaver (mens hun skrev brevet) når hun bliver færdig med brevet (og jeg er færdig med matematiker siger hun “hvorfor venter du ik på mig?troede vi havde aftalt at følges ad” så sagde jeg “du kunne jo bare lade vær med at bruge tiden på at skrive en sedl” og så er hun sur på mig resten af dagen. Hun er tit sur på mig og ignorere mig men det er alder værst når jeg laver sleepover med hende fordi hun vender altid ryggen til mig og ligger og skriver med sin veninde(av) jeg har også oplevet at jeg skulle sove sammen med hende og så lige pludselig ignorere hun mig fir sygt... Jeg begynder så at græde og sige det til min mor og så siger hun igen at jeg er hendes bedste veninde men er jeg virkelig det?

Idag sender hun sorte hjerter til mig og jeg skrev at jeg elsker mig utroligt meget men hun svarede ik... Der stod hun havde åbnet den..

Hva’ skal jeg gøre?

pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2020-02-16T11:51:28 1
Zhino

 Hej med dig,

Det lyder bestemt ikke rart, at du føler dig ignoreret. Jeg synes, at det kunne være rigtig godt, hvis du fortæller hende, at du har det på den måde. Man kan selvfølgelig godt have flere bedste veninder, men det skal ikke være sådan, at du føler dig ignoreret eller alene. Derfor tror jeg, at du bliver nødt til at snakke med hende om det, således at hun ved, hvor trist du bliver, når hun behandler dig på den måde. Jeg synes fx, at det er rigtigt fint, at du er ærlig over for hende, da hun laver pranken på dig, hvor du straks skriver, at du faktisk ikke synes, at det er sjovt eller behageligt, at hun gør det. På den måde gør du det nemlig klart for hende, hvad du ikke finder dig i. Du skriver bl.a. at du elsker hende, hvorfor jeg tænker, at du også kan fortælle hende, hvor meget du holder af hende, og at du ikke ønsker at miste hende, og at det er grunden til, at du har besluttet dig for at tale med hende om det.

Håber det hjalp lidt :)

De venligste hilsner

Zhino2020-02-17T01:17:24 1
Regitze

 Hej med dig,


Det lyder som en rigtig træls situation, og jeg kan godt forstå du er ked af det og frustreret. Jeg tænker måske du kan forsøge at tage en alvorlig snak med din veninde, en dag hvor I er alene sammen. Så kan du fortælle hende, at hun faktisk ofte gør dig ked af det, og at du føler du ikke helt ved hvor I står. Det er ikke sikkert hun tænker så meget over det, når hun har travlt med alt muligt andet (andre veninder, drenge) - hvilket selvfølgelig ikke er en undskyldning for at være urimelig overfor dig. Hvis du er ærlig og fortæller hende, hvordan du har det, kan hun måske forstå det og tage det til sig. Hvis hun på den anden side ikke forstår dig, og ikke tager dig og dine følelser alvorligt, så er hun nok ikke din bedste veninde. Rigtige veninder lytter til hinanden og støtter hinanden. 

Jeg du får en god snak med din veninde, og at I finder en løsning, så I begge kan være glade. Du er altid velkommen til at skrive herind igen. 

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym