Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2020-03-18T04:13:36: 2020-03-20T10:56:57: 1

Brevkassespørgsmål

Generthed

Indsendt af pige13 år


Kære brevkasse. Her er mit problem.

Jeg er en meget sød, og forsigtig person, men en gang imellem, er jeg måske lidt for sød. Ikke på den irriterende måde, men mere på den generte måde. Jeg tror nok, at jeg altid har været sådan, men det er blevet værre, her på det seneste. Der har været gange hvor nogle har sagt til mig, at jeg var genert, og jeg var meget stille. Jeg ved godt de ikke er onde, eller siger det for, at gøre mig ked af det. Men jeg synes stadig ikke det er så fedt at få af vide, og det gør mig ked af det, for det er jo ikke mening, at jeg er så genert, og jeg ville jo godt lave om på det, men det er bare meget svært. Og sådan er jeg heller ikke omkring mine veninder, så det er irriterende, at jeg er sådan omkring nogle jeg ikke så godt kender. (Og det er ikke fordi jeg bliver drillet) 

Hvad skal jeg gøre??


pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2020-03-18T02:43:32 1
Veenuha

 Hej med dig

Jeg synes du skal vide, at det er meget normalt at føle sig genert overfor mennesker, som man ikke kender. Du nævner selv, at du ikke er det overfor dine veninder, så jeg synes ikke, du behøver at bekymre dig det store. Det er blot en del af din personlighed og det er der ikke noget galt i. Men hvis du virkelig gerne vil ændre dette, så hjælper det at være dig selv og være mere åben overfor andre. Vi lader ofte vores frygt overtage vores tanker og du vil bemærke, at jo mere du giver slip på denne frygt jo mere fri føler du. Dog er det forskelligt, hvor hurtigt man åbner op for forskellige mennesker. Nogle gange vil man gerne mærke, hvordan den anden person føler og derefter åbne op. Hvis den anden person også virker til at være meget åben desto lettere er det også for dig at starte en samtale op. Jeg synes derfor du skal gøre det gradvist, og med folk du tror, du vil føle dig tryg med. 


Hilsen Veenuha

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym