Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2020-03-25T14:38:24: 2020-03-29T16:10:03: 2

Brevkassespørgsmål

Farvel?

Indsendt af pige14 år


Hej, jeg er tøs på 14 år. 

Jeg har været ekstrem gode venner med en af mine veninder som er begyndt at skubbe mig væk, når andre er til stede(altså i klassen, til fester og den slags) men når vi er alene vil hun mig godt. der kan gå dage i skolen, hvor hun ikke  en gang kigger på mig, men hvis vi nu er et sted og vi skal samme vej hjem, vil hun altid have mig til at overnatte og have mig til at blive. 

Jeg tror vi er ved at vokse fra hinanden, og jeg må ærligt indrømme at jeg ikke gider være sammen med hende når hun ignorer mig i skolen. men jeg synes hun er svær at tale med, fordi hun er meget sikker på sin holdning og i virkligheden har hun meget fokus på hendes status i klassen. 

Jeg var langsomt ved at samle mod til at tale med hende, og så blev vi jo så hjemsendt fra skole pga. corona. nu synes jeg bare det er virkelig nederen at jeg ikke kan mødes med hende og snakke om det, da hun ikke må ses med nogle i denne periode. Jeg synes virklig ikke man kan snakke om den slags over telefonen, men det påvirker mig så meget.

knus

pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2020-03-27T03:46:09 2
Zhino

Hej med dig,

Jeg kan sagtens forstå, at du synes, at det er træls, når du ikke kan tale med hende om det. Og jeg er helt enig i, at det nok vil være bedst at tage snakken med hende, når du kan se hende igen. Det lyder bestemt ikke rart, at du føler dig ignoreret af hende, når I er på skolen, og derfor synes jeg, at det er en rigtig god idé at tale med hende om det. Jeg synes, at du skal være helt ærlig med hende og fortælle hende, hvordan det er for dig, at hun behandler dig på den måde, når I er i klassen, til fester osv. Det er helt forståeligt, at det påvirker dig så meget, da hun har været en af dine tætteste veninder. Derfor synes jeg, at det er meget modent af dig, at du vil tale med hende om det, for på den måde kan du også høre, hvad hun har at sige. Efter snakken kan du tage stilling til, om du stadigvæk ønsker at være venner med hende. 

De bedste hilsner
Zhino 

2020-03-29T03:02:14 1
Benedicte

Hej du,
Det lyder som en irriterende situation, og jeg forstår godt, at det påvirker dig. Det er aldrig sjovt, når det går dårligt i ens venskaber. Det er super fint, at du er bevidst omkring det hele. Du skriver, at du ikke gider være sammen med hende, når hun ignorerer dig i skolen, og det forstår jeg også godt. Det er aldrig sjovt at føle, at man bliver valgt fra og især ikke når hun så gerne vil være sammen med dig, når I er alene. Det er selvfølgelig en svær situation, når du ikke må mødes med hende og du ikke har lyst til at snakke over telefonen. Der er desværre ikke meget at gøre ved det, andet end at beslutte, om du vil vente eller tage den over telefonen. I kan måske også facetime, hvis det hjælper dig, at du kan se hendes ansigt og hendes reaktioner. Jeg forstår godt, at det ikke er det du har lyst til, men hvis det påvirker dig meget i din hverdag, er det måske det der skal til. Jeg synes i hvert fald, at det er det rigtige at snakke med hende om det før eller siden. Jeg håber, at du finder ud af noget.

- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym