Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3559 spørgsmål og givet 6116 svar de sidste 12 år
2020-06-21T05:30:10: 2

Brevkassespørgsmål

Underlige drømme om min ex

Indsendt af pige13 år


Jeg får hele tiden nogen forskellige drømme, om min ex. Som fører hen til at jeg bliver ked af det, nervøs.Hvad gør jeg?
pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2020-06-21T03:26:01 1
Iben

Kære du, 

Jeg kan godt forstå, at det er ubehageligt at have sådanne drømme, og når det gør dig ked af det.

Det kan desværre være rigtig svært at gøre noget ved det, da vi ikke selv kan bestemme, hvad vi drømmer om. Men nogle gange er drømme det, som man tænker på i løbet af dagen, eller inden man skal sove. Så det kan måske være en hjælp at forsøge at undgå ting, der minder dig om ham og får dig til at tænke på ham - især om aftenen inden du skal sove.

Så hvis du f.eks. følger ham på sociale medier, kan det være, at du skal fjerne ham derfra? Du behøver ikke slette ham som ven, men man kan ofte vælge, at han ikke skal dukke op på din startside osv. 

Derudover vil jeg sige, at jeg tror, det er noget, der går over med tiden. Måske fylder han meget i dine tanker lige nu (måske også uden du helt er bevidst om det), men med tiden vil han højst sandsynligt fylde mindre og mindre, og så tror jeg også, at drømmene vil komme mindre og mindre ofte. Så giv det noget tid! Det er mit bedste råd til dig, selvom det er hårdt. 

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

2020-06-25T09:04:24 1
Benedicte

Hej du,

Det lyder ikke rart, at du bliver ked af det og nervøs på grund af dine drømme, så måske vi kan finde ud af noget sammen. Først og fremmest synes jeg, at du skal tænke over hvad du føler for din eks. Er du stadig lidt forelsket, er du sur på personen eller har personen gjort dig ked af det? Jeg tror, at det er vigtigt at du tænker over hvad du føler for din eks, for at komme over vedkommende. Hvis drømmene eksempelvis handler om, at I finder sammen igen, og du bliver ked af det, fordi det ikke sker i virkeligheden, kan du jo prøve at tage kontakt til personen, hvis du vil have at der sker noget mellem jer igen. Hvis du bliver ked af det, fordi personen har såret dig, kan det også være, at I skal snakke sammen, for at løse problemerne. Jeg synes altså, at du skal prøve at tænke over, om der er noget I skal snakke om, eller om du "bare" skal komme videre. Hvis du gerne vil komme videre og vil undgå at tænke på din eks, kan det være, at du skal prøve at distrahere dig selv? Det kan være gennem en hobby eller nogle af dine venner, som du kan bruge tid med. Jeg tror ofte, at man drømmer om de ting eller personer, som fylder meget i ens tanker, og derfor skal du måske prøve at tænke på noget andet. Hver gang du tænker på din eks, kan du altså prøve at tænke på noget andet og lave noget andet og på den måde distrahere dig selv. Jeg håber, at du finder ud af det hele, ellers er du naturligvis velkommen til at skrive igen. Held og lykke!

- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym