Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3940 spørgsmål og givet 6528 svar de sidste 13 år
2020-10-16T16:24:40: 2

Brevkassespørgsmål

Tror en dreng kan li' mig

Indsendt af pige12 år


En dreng fra min parallel klasse er begyndt at fjolle rundt med mig sådan at bumpe for sjovt ind i mig og andre mærklige ting... 

Jaaa han er da sød men kan ikke lide ham på den måde. 

Tror altså at han kan lide mig på deeeen måde. 

Er nærmest bange for at snakke med ham alene for hvad hvis han spørger om vi skal være sammen. For vil helst sige nej men vil jo ikke såre ham. Lige nu ved jeg ikke en skid såehhh plz send help... 

pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2020-10-17T11:14:29 2
Julie

 Hejsa!

Der kan selvfølgelig være flere grunde til, at han er begyndt at være lidt fjollet omkring dig, og måske er det fordi han han kan lide dig og har svært ved at sige det direkte, som du selv tror. 

Dog synes jeg ikke, at du skal lave om på den måde, du opfører dig, når du er sammen med ham. Særligt ikke, når du ikke er helt sikker på, om han kan lide dig på dén måde eller om han måske bare ser dig som en god ven, han kan fjolle med. Måske ved han det ikke engang helt selv.

Hvis han spørger om I skal være sammen og du ikke har lyst, kan du sagtens sige nej på en pæn måde. Jeg synes, at det er bedre at du er ærlig overfor ham og siger, at du ikke kan lide ham på dén måde end at du ender med at prøve at undgå ham. Også selvom det måske kommer til at såre ham lidt. 

Jeg håber, at mit svar er til hjælp - ellers skal du endelig skrive igen!

Mange hilsener Julie :-)2020-10-18T02:28:35 1
Marissa

Hejsa!

Det er helt forståeligt at du er i tvivl om, hvordan du skal håndtere situationen. Det er ofte svært, når man skal tage hensyn til sine egne følelser men også gerne vil undgå at såre andre. 

Hvis du ikke helt bryder dig om de ting, han gør overfor dig, så tænker jeg, at det er bedst at få det sagt til ham. For det er helt okay, hvis man ikke gengælder andres følelser. Selvom han så måske bliver såret, så er det bedre, at han kort føler sig lidt trist, end at du måske går og føler dig utilpas over længere tid. I sådanne situationer kan det oftest være bedst at være 100% ærlig og få sagt fra. Og hvem ved, hvis han er en god fyr, så vil han måske tage det helt cool og være forstående. Måske kan i så i stedet være venner eller bare skolekammerater. 

Du kan prøve at snakke med dine venner eller nogle andre du kender om, hvordan du bedst kan få snakket med ham. Uanset hvad er det i hvertfald vigtigt at du lytter til dig selv og mærker efter hvad du har brug for. 

Håber det løser sig! :) 

-Marissa 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym