Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3637 spørgsmål og givet 6226 svar de sidste 12 år
2020-12-02T00:41:36: 1

Brevkassespørgsmål

føler mig uden for

Indsendt af pige12 år


hej jeg er en pige på 12 år og går i sjette klasse. der er rigtig meget larm i min klasse og jeg vil gerne have det væk men der er ikke rigtig noget at gøre og når jeg prøver føler man sig udenfor fordi at jeg ikke vil være for artig og jeg har nogle venner og de vil også have at det ikke larmer så meget men de gør ikke så meget ved det og nogle gange gør de det også selv fx må vi ikke lege mee den anden klasse og det gik vi og snakkede om i frikvatert men saame dag så er en af mine venner sammen med dem fra den anden klasse 

pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2020-12-04T08:44:58 1
Rebecca

 Hej. 

Jeg er ikke helt sikker på, hvad du ønsker rådgivning til, men i forhold til at der er meget larm i klassen, har du talt med en lærer om det? Derudover så har du nogle venner der også nogle gange selv larmer - tror du det kan være derfor de ikke selv siger noget til larmen i klassen? Jeg kan godt forstå at du ikke helt forstår, at de siger nogle ting men gør det modsatte, men jeg tænker at hvis det er dine venner så burde du også kunne tale med dem og prøve at spørge indtil hvorfor det er de leger med nogle fra en anden klasse? 

Jeg kan godt forstå hvis du har en følelse af at være udenfor, men det lyder  også til at du måske er lidt mere moden end dem på din alder. Det er jo en positiv ting, så jeg tror også at du er nødt til at acceptere at dine venner måske ikke selv kan stå indenfor det de siger fordi de ser anderledes på tingene end du gør. Jeg håber at du kan bruge mit svar og hvis ikke, så er du velkommen til at skrive igen. 

Vh. Rebecca

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym