Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3632 spørgsmål og givet 6214 svar de sidste 12 år
2020-12-02T03:59:23: 1

Brevkassespørgsmål

Bedste veninde

Indsendt af dreng15 år


Hej. Min bedste veninde har det meget med at vi kan være de bedste venner der findes i 2 dage og så kan der gå 3 dage hvor hun ikke vil snakke med mig overhovedet men så om mandagen er vi bedste venner igen

Det rammer rimelig hårdt på mig og få og miste min bedste ven hele tiden

dreng
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2020-12-03T06:29:51 1
Julie

 Hejsa!

Hvis du ikke allerede har gjort det, synes jeg, at du skal snakke med din veninde og fortælle hende, at det er enormt hårdt for dig, at I nogle dage er de bedste venner, mens hun andre dage slet ikke vil tale med dig - præcis ligesom du skriver til os. Måske er der en grund til, at hun opfører sig som hun gør, og uanset om der er en god grund til det eller ej, tror jeg, at det vil være godt for dig at få sat ord på dine tanker og lade hende vide, hvordan hendes opførsel påvirker dig. 

Hvis det bliver for hårdt for dig at blive valgt til og fra hele tiden, kan du altid trække dig lidt fra din veninde og måske bruge lidt mere tid sammen med nogle andre venner eller veninder, hvor du ikke skal bruge energi på at bekymre dig om, hvordan de nu opfører sig i morgen og om de har lyst til at snakke med dig. 
Jeg har selv oplevet, at man nogle gange kan være sundt at "holde en pause" fra en ven og lige få lov til at mærke, at man faktisk savner hinanden, hvis man går lidt skævt af hinanden i en periode.

Jeg håber, at du og din veninde finder ud af tingene!

Vh Julie :-) 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym