Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2021-03-26T23:01:01: 1

Brevkassespørgsmål

Ignorerer hun mig?

Indsendt af dreng14 år


Hej ungzone


Jeg har skrevet et par gange ind men i dag skal det handle om min veninde

Vi er (var) utrolig gode venner og vi talte sammen i timer næsten hver dag i et års tid

Men for cirka en måned siden tog hun længere og længere tid om at svare og nogle gange svarede hun slet ikke

Nu kan hun tage flere timer hvis ikke dage om at svare mig selv hvis hun er online eller skriver med andre så vælger hun ikke lige at svare på de beskeder jeg sendte for to dage siden

Jeg føler vi er begyndt at drifte lidt fra hinanden og det vil jeg virkelig ikke have sker da jeg holder meget af hende som veninde

Jeg er lidt bange for at spørge hende "ignorerer du mig?" "hvorfor tager du så lang tid om at svare?" da jeg helst ikke vil virke sur og irriteret selvom jeg faktisk er det lidt 

dreng
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2021-03-29T03:38:32 1
Markus

 Hej.


Ja, den er altid svær. For man vil ikke virke opmærksomhedskrævende. Og der kan selvølgelig være alle mulige andre grunde til at hun er lidt længere tid om at svare end tidligere. Når man bliver rigtigt gode venner kan det være man får et mere afslappet forhold til hinandan; så hvor man tidligere har tænkt: "Det er uhøfligt ikke at svare med det samme", kan det være man nu tænker: "Det går nok. Jeg svarer når jeg har lyst". Måske er det det der foregår. Måske har hun mere travlt eller har fundet et eller andet helt vildt nyt og spændende at tage sig til (selvom du jo nok ville vide det, hvis i plejer at fortælle sådan noget til hinanden). 


Uanset hvad, så tænker jeg at det ikke skader at spørge hvad årsagen er. Netop fordi årsagen kan være så mange andre ting end at hun har mindre lyst til at skrive med dig end tidligere. 


Ud over at skrive, taler i sammen? I telefon, på Zoom eller facebook? Hvis ikke, kunne det jo være noget du foreslog. Efter en god lang samtale, kan det også være du selv ville have det bedre med at der går lidt tid imellem at i er i kontakt. En fordel er også at det er en rigtig samtale, hvor man ikke kan "vente" med at svare på samme måde. I forhold til at få snakket med hende om hvorfor hun ikke skriver så ofte mere, tror jeg også en rigtig samtale, hvor man kan høre hinandens stemme, egner sig bedre. 


Håber det opklarede noget. Du er altid velkommen til at skrive til os igen. Og glad for at du allerede har skrevet til os et par gange! Det er det vi er her for.


mvh Markus

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone! Jeg elsker jeres arbejde, i er helt fantastiske!"

- Anonym