Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2021-08-03T22:07:31: 1

Brevkassespørgsmål

Blive bedre til at snakke med drenge.

Indsendt af pige15 år


Hey! Jeg er en pige på 15 år, som lige om lidt skal starte på efterskole. Og jeg vil rigtig gerne blive bedre til at snakke med drenge, at snakke med piger er intet problem. Jeg ved bare aldrig hvad jeg skal sige eller spørge om, efter de originale spg. Som ( navn, by, interrese osv). Hjælp mig!! 
pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2021-08-08T05:54:03 1
Tia

 Hej med dig,

Ja det er sjovt, i den unge teenage-alder er det altid svært at snakke med drenge. For hvad hvis de ikke kan li' dig, og hvad tænker de om dig. Men den største sandhed er, at drenge tænker slet ikke så meget. De vil bare gerne have det sjovt! Drenge tager ikke alt så højtideligt, hvor piger tænker over hvert eneste ord og bevægelse. 

Jeg synes, du skal prøve at snakke med nogle drenge næste gang, og prøv uden at stille de originale spørgsmål. Personligt kan jeg slet ikke li' når en samtale starter med: hvad hedder du? hvor gammel er du? hvor bor du? hvad kan du li'? osv. Det er så opstillet, og som om man bliver interviewet. De bedste samtaler jeg har haft har været, hvor vi kan have snakket om alt og ingenting og gamle oplevelser i flere timer, men vi har nok slet ikke fået fortalt, hvad vi hedder. Det kan man ta' bagefter. 


Nu starter du på efterskole, så er det altid et godt spørgsmål at starte med "hvor er du fra?" (for i kommer nok fra forskellige steder), og hvis du kender byen, jamen så snak om det: "ej er det ikke der, hvor.../jeg har en veninde fra..." Hvis du ikke aner noget om byen, så sig: "okay, hvor er det henne? det har jeg ikke hørt om? er det en lille by?" Så har du allerede en samtale igang! Når du spørg om interesser, så spørg ind til interesserne, også selvom du ikke kan li' det, eller du ikke ved, hvad det er. Så kan de fortælle om det. Så har i også en samtale igang. Prøv dig frem, lad dig ikke blive skræmt. Det skræmmende er altid at gå hen og sige den første sætning, men efter så glider samtalen oftest bare. Forestil dig evt. drengen som en pige i hovedet, måske gør dét det nemmere for dig - det behøver drengen jo ikke at vide ;) 

 

Jeg håber, du finder ud af det. Og ellers er du altid velkommen til at skrive ind til os igen. 

Kærligst Tia

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym