Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2021-08-25T07:36:21: 1

Brevkassespørgsmål

Er jeg 3. hjul?

Indsendt af pige14 år


Vi er tre veninder der altid har lavet meget sammen. Her på det seneste har de andre to været sådan mere optaget af hinanden. De kysser hinanden og gir hinaden små klaps bagi og jeg har opdaget de flere gange har sovet sammen uden at sige det til mig og løjet om det. Jeg begyndte at føle mig lidt overflødig. Jeg tog så mod til mig og konfronterede dem og sagde jeg var lidt ked af det og indrømmet at jeg var lidt jalux. De sagde så at det var bestemt ikke meningen og det måtte jeg virkelig undskylde osv. Næste weekend inviterede den ene af dem så os to andre til at sove hos hende. Hun havde lagt tre madrasser ud på gulvet og de tog da også virklig godt imod mig og tog mig med ind i deres fællesskab og jeg synes det gik fint selvom jeg ikke havde prøvet det før. Jeg fik det dejligt og var virklig tilfreds da vi endelig skulle sove. Men jeg har tænkt lidt over om jeg måske lidt er det min mor kalder 3. hjul. Altså at jeg måske trænger mig ind på noget de har sammen. Selv om de påstod de også havde nydt at ha mig med og begge to også blev tilfredse. Tænker I jeg skal måske skal opgive venskabet eller stole på at de var glade for at ha mig med?
pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2021-09-07T08:53:55 1
Sofie

Hej med dig,

Jeg kan godt forstå, du gør dig de tanker. Jeg kan forestille mig, at jeg kunne have tænkt det samme, hvis jeg var i din situation.

Først og fremmest synes jeg, det er mega sejt, at du tog mod til dig og fortalte dine to veninder, hvordan du havde det med det hele. Det er ikke pænt af dem, at de har løjet omkring det. Med det sagt tror jeg, at du i første omgang skal vælge at stole på, at de var kede af det, og at de var glade for at have dig med den aften, hvor I skulle sove sammen.

Umiddelbart tænker jeg, at du også skal være åben over for, at de fx sover sammen engang imellem bare de to. Men hvis du opdager, at de igen lyver for dig omkring, at de sover sammen eller lavet andet sammen, må du finde ud, hvad du så gør. Om du vil fortælle dem igen, at det gør dig ked af det, at de lyver for dig, eller om du vil tage lidt afstand fra dem, må du tage stilling til, hvis det altså sker, at de lyver.

Jeg håber, du finder ud af det - ellers er du meget velkommen til at skrive til os igen.

De bedste hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym