Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6525 svar de sidste 13 år
2021-09-17T20:27:03: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg fuckede op

Indsendt af pige13 år


Jeg lavede en prank på en af mine venner, som de så overhovedet ikke syntes var sjov. Det var på ingen måde meningen at de skulle blive kede af det eller sure, og det har jeg sagt og undskyldt mange gange. De er stadig sure, men de siger at de skal have lidt tid før de kan tilgive mig. Hvad gør jeg? Jeg hader at gøre andre kede af det, og vil bare gerne have at det hele er godt igen! Jeg kan bare ikke holde ud at vide de er sure på mig.
pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2021-09-21T03:55:31 1
Ida

 Hej med dig, 

Jeg er ked af at høre, at din prank ikke gik som du havde forventet og at dine venner, blev sure på dig. Jeg forstår sagtens at det er rigtig svært og øv, at de er sure på dig, og at du bare gerne vil løse det, hvilket jeg synes du har prøvet på. Du har sagt undskyld og sagt at det ikke var meningen at de skulle blive kede af det og det er rigtig sejt af dig! 

Det er aldrig sjovt at vide at man er uvenner med nogen eller at stemningen er øv. Jeg synes du skal give dem lidt tid, som de ønsker (nogle dage f.eks.) eller prøve at hive fat i dem og snakke med dem. Fortælle dem at du er oprigtig ked af det og at det ikke var meningen - præcis som du allerede har sagt. Prøv også at sige, at du ikke kan lide at være uvenner og gerne vil have at I kan snakke sammen igen. Jeg er sikker på, at I nok skal få det løst, og at det hele nok skal blive godt imellem jer igen. Giv dem lidt tid, og så tag en snak med dem om nogle dage. For jeg kan se, at du er så sej til at snakke med dem, så det skal du nok klare. Hvis du synes det kan være lidt svært, hvad du skal sige til dem, så kan du sige noget af det, du har skrevet ind til os her. For det er super fint formuleret. 

Jeg håber på at I alle bliver gode igen. Du er altid velkommen til at skrive herind igen, hvis du får brug for det. 


Mange hilsner Ida Marie 


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

"(...) Først vil jeg gerne sige tak fordi i findes! I har hjulpet mig meget allerede!! "

- Anonym