Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2021-10-01T15:03:03: 1

Brevkassespørgsmål

Hvad gør man nu

Indsendt af pige14 år


Hej ungzone

Min veninde og jeg har lavet meget ballade og nu må vi ik være sammen..  Vi forladte vores skole, pjækkede og gik de forkerte gange og vores forældre blev indblandet og nu må vi ikke være sammen.

Før havde jeg kun hende og nu må vi ikke være sammen så vi er begge to alene og vores lærere holder øje med os! 

Hvad gør man? Man kan jo ik bare side alene og lave ingenting eller sidde og kigge på ens veninde og lave ansigter for at vi stadig kan grine sammen!

pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2021-10-04T10:31:15 1
Lisa

 Hej med dig,


Sikke en problematik, du/I er kommet ud i. Det lyder ikke rart, at være adskilt fra sin rigtig gode veninde.

Det lader til at jeres forældre og lærere har skilt jer ad, for at tænke på jeres eget bedste - hvor cliché det så ender lyder. De har taget denne løsning, formentlig i håb om I kunne komme ned af nogle bedre stier end den, som I begyndte på sammen; med pjæk fra skolen og ballade, som du beskriver. De har ikke gjort det i en ond mening, som det sikkert ellers føles som lige nu.

Hvad er grunden til I pjækker sammen? Det er en farlig ting at begynde på, da det senerehen kan have nogle konsekvenser, som der ikke kan laves om på; fx ved eksamen eller generelt at bygge denne "løse" holdning op til ens egen skolegang. Med dette mener jeg, holdningen kan "sidde fast" i én ret længe, og kan have den konsekvens senere i livet, at man fx ikke har lyst til at møde op på skolen/gymnasiet eller på arbejde. Det er måske også hvad jeres forældre frygter.

Kunne det være, du kunne tage kontakt til nogle af de andre i klassen? Det er fx en god måde at finde ud af hvem man klikker godt med, når man laver gruppearbejde. Meningen var formentlig ikke at I skulle sidde helt alene, så prøv hver især at byg nogle relationer op til de andre i klassen, hvis det lyder muligt for jer.


Jeg håber I kan bruge nogle af mine råd.

Med venlig hilsen Lisa.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym