Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4179 spørgsmål og givet 6790 svar de sidste 14 år
2022-01-26T18:27:29: 2

Brevkassespørgsmål

Hvorfor er jeg lav!?

Indsendt af pige11 år


Hejsa ungzone 

Jeg er måske ikke lige den højeste pige i verden og det kan mine venner godt lide at grine af. De selv meget høje og jeg er meget lav de kan fx godt lide og tage deres hånd på mit hoved og sige “ Guud ej jeg havde helt glemt hvor lav du er” min bedste ven prøver at hjælpe men det er som om de ikke forstår det ikke er sjovt 

Hvad skal jeg gøre?

Hilsen den lave pige

pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2022-01-27T06:06:40 1
Sofie

 Kære du.

Tak fordi du skriver ind til brevkassen. Du er mega sej.

Jeg kan sagtens forstå dit dilemma, det lyder slet ikke sjovt at være i.

Til at starte med vil jeg lige slå en ting fast. Ligemeget hvor høj du er, er du god nok som du er. Man er som man er, og jeg ved selv hvor svært det kan være at acceptere nogen gange. Det er også helt normalt at være usikker på sig selv når man er ung, men vi kan ikke lave om på dem vi er.

Det lyder ikke som om at dine venner ved at du ikke synes det er sjovt, men hvis du synes det er ubehageligt skal du slå din fod i jorden og mene det du siger til dem. Det er helt okay at fortælle dem at de skal stoppe, for du skal ikke gå og blive ked af det over din højde. 

Hvis de ikke stopper når du siger det til dem, skal du måske ikke bruge så meget tid på dem.


Jeg håber du kan bruge disse råd :)

- Sofie 


2022-01-27T07:18:01 1
Josefine

Kære dig

Jeg forstår virkelig godt dit problem – jeg er selv ikke særlig høj, og det har taget mig tid at acceptere min højde, og det bliver bestemt ikke nemmere med den slags kommentarer som dine venner kommer med. Jeg er sikker på, at dine venner ikke mener noget ondt med det, men jeg forstår selvfølgelig godt, at det stadig er virkelig irriterende.

Jeg vil fortælle dine venner, at din højde er noget som du ikke er glad for, og med de kommentarer, som de kommer med, bare gør det sværere at acceptere din højde. Hvis de er meget høje mennesker, så kender de måske selv til, at det kan være svært at acceptere sin egen højde. Prøv at forklare så præcist som muligt, hvorfor det går dig på, så er jeg sikker på, at de stopper.

Inden længe, er jeg sikker på, at du accepterer din højde – og du er også "kun" 11 år – måske du stadig kan nå at vokse. Og hvis ikke, så er der også masser af fordele ved at være lav – f-eks. masser af plads i flyet og i bilen.

Jeg håber du kan bruge mit svar, ellers må du meget gerne skrive ind igen!

Med venlig hilsen

Josefine 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym